JOVANA JOKSIMOVIĆ S GODINAMA SVE LEPŠA! Kako? U čemu je trik? Poduči nas, ženo! (FOTO)
Jovana Joksimović, Foto: printscreen

VREME JE ZA NJU STALO

JOVANA JOKSIMOVIĆ S GODINAMA SVE LEPŠA! Kako? U čemu je trik? Poduči nas, ženo! (FOTO)

Jovana, kao i uvek, dobije bezbroj pohvalnih komentara na račun svog izgleda

Objavljeno:

Pleni osmehom, precizna i tačna u voditeljskom poslu. Ume da odbrusi kada treba a svi joj se dive kako uspeva da izgleda sveže svakoga dana.

Jedna od najlepših voditeljki u Srbiji Jovana Joksimović objavila je fotografiju sa kolegom Srđanom Predojevićem nakon što se vratila sa odmora i počela sa vođenjenjem jutarnjeg, te dobila more pohvala na račun izgleda i svi se pitaju istu stvar.

Jovana, kao i uvek, dobije bezbroj pohvalnih komentara na račun svog izgleda, te je tako i ovoga puta novom objavom oduševila.

foto: Printscreen Instagram

Naime, čim je voditeljka objavila zajednički selfi sa kolegom, počeli su da pristižu komentari: "Kako je moguće da si s godinama sve lepša", "uvek lepa i smerna", "prava dama"...

U aprilu je Joksimovićka napunila 39 godina, a mnogi komentariđu da se Jovana ne menja, te da je sve lepša i lepša.

Iako je rodila troje dece Jovani na vitkom telu mogu pozavideti i mnogo mlađe devojke, a osim dobre genetike očigledno da je za voditeljkin besprekoran izgled zadužena i konstantna nega. Joksimovićka se nikada nije podvrgla nijednoj estetskoj operaciji, te svoju prirodnu lepotu uvek je ponosno isticala i nikada nije imala problem ni da pokaže lice bez šminke.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.