MARINA POLUDELA ZBOG DARKOVE ODLUKE DA UĐE U ZADRUGU 4: Lazić je bio u šemi sa 2 ZADRUGARKE, biće haosa!
Foto: Printscreen Instagram

AUUU

MARINA POLUDELA ZBOG DARKOVE ODLUKE DA UĐE U ZADRUGU 4: Lazić je bio u šemi sa 2 ZADRUGARKE, biće haosa!

Darko Lazić doneo je odluku da uđe u "Zadrugu 4" zbog čega je odlepila njegova lepa verenica Marina Gagić.

Objavljeno:

Usled nedostatka posla i tezgi, na šta je uticao koronavirus, pevači posežu za raznim poslovima kako bi zaradili novac za egzistenciju, pa je razumno zašto folker ulazi u rijaliti.

Naime, pevač iz Brestača odlučio se na ovaj korak, upravo iz razloga jer kod kuće ima malog sina Alekseja i ženu Marinu, kojima želi da priušti lep život, a s druge strane i da bi vratio dugove u kojima je do guše. Iako je bio pri stavu da nikada neće otići u rijaliti, finansijski momenat je uticao na to da ipak pristane.

- Darko se nakon nesreće koju je imao dosta povukao. Ne luduje baš kao nekada što je znao. On i da ima posla, ne sme da radi žestokim tempom, kao nekada. Marina želi lep život, nije navikla na nešto skromno. Ipak, ona je mnogo ljubomorna i nikada nije dolazila u obzir opcija da on uđe negde u rijaliti, a imao je opasne ponude koje je dobijao. Pre svega, jer nije sebe video u takvom formatu, a onda i zato što voli slobodu - kaže Lazićev kolega.

foto: Printscreen

Iako još uvek nije zvanična informacija da ćemo folkera gledati u Beloj kući, on je prekjuče viđen na lekarskom pregledu u Šimanovcima i to ni manje ni više nego u društvu dve njegove bivše, a buduće zadrugarke:

- Svi su bili iznenađeni kada su videli Lazića na lekarskom pregledu. On je bio u punom sjaju, izgleda bolje nego ikada. Tu su bili svi oni koji ulaze šestog septembra na imanje u Šimanovcima. Produkcija ne daje zvanične izjave da folker ulazi u "Zadrugu", ali to se već zna u krugovima pevača i rijaliti-igrača. Tog dana tu su bile i dve bivše devojke s kojima je Darko imao aferu. Jedna od njih je izvesna Žana Đorđević Marinković, s kojom je i uslikan kako ćaskaju. Oni se odavno poznaju, to je bila kratka avantura. Inače, Žana je razvedena i super je lik. A druga je Ljiljana Stevanović Lili, nekadašnja pripadnica MUP, za koju se priča da su se nešto muvali. Marina i ne zna da su te dve Darkove bivše takođe učesnice. Pa ona će da izgori kada bude saznala s kim će Lazić deliti životni prostor. Da nema malo dete, ko zna, možda bi i Marina završila u rijalitiju.

foto: Printscreen/Instagram

Kako bismo potvrdili ove navode, pozvali smo Darka, koji nije želeo ni da potvrdi ni da demantuje navode o njegovom ulasku u rijaliti, te je za Srpski telegraf rekao.

- Nemam vremena za rijaliti, tako da sada neću ući. Bio sam na lekarskom da podržim prijatelje. Mada, sve je moguće. Možda ću im pevati tamo - rekao je Lazić, mada nije bio baš ubedljiv.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.