VUK MOB ULAZI U ZADRUGU 4! Imaće posebne uslove, a evo kako mu izgleda ugovor!
Foto: Filip Plavčić

ekskluziva

VUK MOB ULAZI U ZADRUGU 4! Imaće posebne uslove, a evo kako mu izgleda ugovor!

- Rekla mu je da će biti uz njega šta god da odluči, ali mu je priznala da bi joj bilo krivo da ne bude uz nju kada se bude porađala

Objavljeno:

U "Zadrugu 4" ulaze Vuk Mob i Jovana Tomić Matora sa novom devojkom Žanom Maliković! Kako Informer saznaje, reper je dugo pregovarao sa čelnim ljudima Pinka oko honorara i na kraju je uspeo da dobije ogromne pare.

Pored velikog honorara, Mob je tražio da mu dozvole da izađe iz rijalitija na nekoliko dana kada se u martu bude porađala njegova verenica, novinarka Olja Konatar.

foto: Aleksandar Stojanović

Verenica ga podržala

- Vuk odlično zarađuje, za nastup sa di-džejem dobija 6.000 evra. S obzirom na to da bi "Zadruga 4" trebalo da traje deset meseci, tražio je od producenata baš veliki honorar. Pregovori su dugo trajali, ali pošto je obećao da će napraviti haos u rijalitiju, na kraju su pristali da mu daju dosta para - kaže izvor Informera blizak reperu, i dodaje da ga je verenica Olja, koja je u u četvrtom mesecu trudnoće, podržala u toj avanturi:

foto: Printscreen

- Rekla mu je da će biti uz njega šta god da odluči, ali mu je priznala da bi joj bilo krivo da ne bude uz nju kada se bude porađala. On se zbog toga dogovorio sa čelnim ljudima Pinka da mu dozvole da prisustvuje njenom porođaju. U martu će moći da izađe iz rijalitija na nekoliko dana. Biće sa Oljom u jednom privatnom porodilištu, a onda će nju i bebu dočekati kod kuće. Odmah posle toga će se vratiti u rijaliti.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.