PROCURILE GOLE FOTKE NAŠE MLADE GLUMICE KOJU SU NAPRAVILE POMETNJU! Na sebi nema baš ništa, vidi se sve
Foto: Printscreen

nije joj problem da bude gola

PROCURILE GOLE FOTKE NAŠE MLADE GLUMICE KOJU SU NAPRAVILE POMETNJU! Na sebi nema baš ništa, vidi se sve

Miona Marković, ćerka istoričara Predraga Markovića, skinula se već u prvoj epizodi serije "Močvara".

Objavljeno:

Fotografije iz serije već su procurile na internet nakon prikazivanja na Sarajevo film festivalu, a pre televizijske premijere 6. septembra na Superstar TV i 12. septembra na Radio-televiziji Srbije.

Vrele scene lepa Miona je snimila s kolegom Admirom Šerhovićem, koji se proslavio kao dete ulogom Milana u filmu "Lepa sela lepo gore".

foto: printscreen

Mioni nije bio problem se razgoliti, a na ovaj način je uspela da skrene pažnju na sebe isto kao i glavni glumac u ovoj priči Goran Bogdan. Nema još više detalja o njenoj ulozi, a zanimljivo je da scenario potpisuje njena tetka Milena Marković, a režiju teča Oleg Novković.

foto: printscreeen

"Močvara" prati uzbudljivu policijsku priču o potrazi za manijakalnim serijskim ubicom. Glavna okosnica radnje je prijateljstvo zasnovano na zajedničkim mračnim momentima. Ključni likovi ove TV serije i ono oko čega se mnogi zapleti kreiraju su grad Beograd, odnosno Novi Beograd, kao i dve reke na kojima grad leži. Okosnica radnje se dešava upravo na Dunavu i Savi. Tu su splavovi koji su simbol za noćni provod, sojenice, mesta gde ljudi žive, ali i mesta koja kriju mnoge mračne tajne oko kojih se vrti glavna radnja ove serije. Novi Beograd je izgrađen na močvari u radnim akcijama posle Drugog svetskog rata, po čemu je serija i dobila naziv, a pre svega Paviljoni, deo Novog Beograda odakle su glavni likovi ove TV serije. Inspiracija je pronađena u Novom Beogradu, koji je bio simbol modernizacije i socijalizma, a devedesetih godina postao poznat po uličnim obračunima, žestokim momcima, bandama. Koga igra Miona, i dalje je tajna.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.