ESTRADA U ŠKOLSKIM KLUPAMA! Tamara nam je otkrila po čemu pamti svoju prvu simpatiju!
Foto: Privatna arhiva

1.SEPTEMBAR

ESTRADA U ŠKOLSKIM KLUPAMA! Tamara nam je otkrila po čemu pamti svoju prvu simpatiju!

Ovako je pevačica pre izgledala.

Objavljeno:

Još malo je ostalo do početka nove školske godine. Zvezda "Granda" Tamara Dragić danas važi za jednu od najlepših pevačica na estradi. Mi smo želeli da nas ona vrati u svoju prošlost i da za Espreso.co.rs otkrije po čemu ona pamti period dok je išla u školu.

– Bila sam od one dece koja su obožavala da idu i u vrtić i u školu. Dešavalo se da se uspavam ujutru i ne odem, pa se rastužim i rasplačem. Kakav si bila đak? Da li si bila miljenica učiteljice? Koji su ti bili omiljeni predmeti?

foto: Privatna arhiva

– Bila sam uvek odličan đak, vredna i vrlo organizovana još od najranijeg detinjstva. Imala sam divnu učiteljicu Gocu, koja je bila vrlo blagonaklona prema svima, nikoga nije favorizovala, nikoga nije izdvajala. Obožavala sam matematiku i naravno, muzičko, a nikako nisam volela predmete koji su morali da se bubaju napamet. Imala sam glavnu tačku na priredbama, svirala sam klavir, učestvovala sam u predstavama. Još tada sam bila sigurna da mi je mesto na sceni jer se tu najbolje osećam. Volela sam i fizičko, naročito u periodu kada su bila organizovana na nivou opštine, pa sam bila deo svake ekipe - odbojka, rukomet i košarka. Čak sam osvojila i medalju u atletskoj disciplini bacanje kugle s ramena.

foto: Privatna arhiva

Sećaš li se svoje prve simpatije iz škole? Po čemu danas pamtiš tog dečaka? Kako si pokazivala svoje simpatije?

– Sećam se svoje prve simpatije iz osnovne škole. To je verujem bilo i mnogo više od zaljubljenosti, jer je trajalo od drugog pa sve do petog razreda. On je bio iz drugog odeljenja, ali iz iste smene, tako da sam ga viđala svakodnevno. Mislim da on zapravo nikada nije ni saznao ono što sam osećala prema njemu, jer sam bila stidljiva po pitanju emocija i nisam otvoreno pokazivala svoje simpatije. Jednom sam mu čak i napisala pismo koje sam nameravala da mu stavim u ranac za vreme malog odmora, ali se to nikada nije desilo, tako da su moje emocije ostale moja tajna.

1 / 5 Foto: Privatna arhiva

Na fotografijama iz prošlosti, mi vam predstavljamo kako je i periodu dok se školovala izgledala danas popularna pevačica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.