ESTRADA U ŠKOLSKIM KLUPAMA! Bivši zadrugar otkrio po čemu pamti svoju simpatiju Dunju i zašto mrzi osnovnu školu!
Foto: Privatna arhiva

1.SEPTEMBAR

ESTRADA U ŠKOLSKIM KLUPAMA! Bivši zadrugar otkrio po čemu pamti svoju simpatiju Dunju i zašto mrzi osnovnu školu!

Imao je dve faze i otkrio je po čemu te periode pamti.

Objavljeno:

Bivši zadrugar i tatu majstor Filip Reljić je osnovnu školu pohađao prvo u Herceg Novom, gde je njegova porodica ranije živela, a kasnije je u Beogradu. Za Espreso.co.rs on je otkrio da su mu u jako lepom sećanju ostali školski dani u Crnoj Gori, a da je dalje osnovno obrazovanje u Beogradu za njega bilo poprilično traumatično.

– Osnovnu školu delim na dva perioda, jer sam jednu polovinu završavao u Crnoj Gori, to je bilo do šestog razreda, a ostatak sam u Beogradu. U prvim razredima osnovne škole sam bio poprilično neupadljivo dete. Bio sam buckast i povučen, nisam baš lako sklapao prijateljstva i bilo mi je dovoljno da imam nekoliko drugara sa kojima sam provodio vreme. Imao sam odlične ocene - otkrio nam je Filip i potom nam je ispričao po čemu pamti svoju prvu simpatiju iz osnovne škole.

foto: Privatna arhiva

– Svoju prvu simpatiju Dunju pamtim po drugoj kestenastoj braon kosi i po prelepom osmehu. U nju sam bio zaljubljen od prvog dana škole, pa sve dok nisam otišao u Beograd, iako ona to nikada nije znala - ispričao nam je Relja. Nas je zanimalo zašto je za njega bio toliko traumatičan period školovanja u Beogradu.

– Kad sam prešao u Beograd, stvari su se poprilično promenile. Ušao sam u pubertet i naglo sam smršao i porastao i više nisam bio neupadljivo dete. U tom momentu sam bio i te kako primećen, što mojim novim drugarima i onima iz susednih razreda nije baš prijalo. Zbog toga što sam novi, na prvoj godini nove škole sam imao mnogo problema. Tuče, zadirkivanja i maltretiranja od strane starijih đaka su mi obeležile prvo polugodište u novoj školi. Do te mere da je Indira morala da dolazi u školu i da se svađa sa direktorkom i profesorima, kako ne bih dolazio svaki dan kući istresiran. Jedini način da izađem na kraj sa svim na kraju je bilo to da sam i ja morao da počnem da se tučem. Zbog tog perioda mrzim osnovnu školu. Inače, poslednju godinu osnovne sam završio prosekom 5,00 i nakon toga sam upisao srednju dizajnersku.

foto: Emilija Jovanović

Na prvoj fotografiji imate prilike da vidite kako je Filip izgledao u periodu dok je išao u niže razrede i kako je izgledao posle.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.