ESPRESO SAZNAJE! Vesna Rivas je pre dosta godina bila ludo zaljubljena u NJEGA!
Foto: Printscreen Youtube

SEĆANJA

ESPRESO SAZNAJE! Vesna Rivas je pre dosta godina bila ludo zaljubljena u NJEGA!

Prvi put je otkrila ovakve detalje iz svoje prošlosti.

Objavljeno:

Već dugi niz godina Vesna Rivas je neko ko privlači veliku pažnju. Za nju kažu da je mama rijaliti igre, a osim kao rijaliti zvezda, ona je poznata i kao pevačica i kao astrolog. Pošto je septembar period osnovaca, nas je zanimalo po čemu Vesna pamti svoje školske dane.

– U osnovnu školu sam isla na Banovom Brdu, u Beogradu. To je škola "Filip Kljajić Fića". Volela sam školu, decu, druženje, pa sam još od svoje šeste godine pakovala ranac i stajala ispred škole, u nadi da će me pustiti da uđem sa ostalom decom. Bila sam odličan đak. Išla sam na mnoge sekcije, trenirala plivanje, folklor i umetničko Klizanje. Kasnije je došao hor, gimnastika i rukomet. Učila sam i bavila se sportom. A živela sam i u prirodi. Leti su nas, do četvrog razreda, vodili na nastavu u Košutnjak, u Pionirski grad i to ću pamtiti do groba. Čim bi krenulo lepo vreme, mi bismo se iz "Fiće" delili u paviljone Pionirskog grada. A u samoj školi, imali smo svoj bazen, terene i klizalište. Tu na klizalištu sam i stekla prvu simpatiju - otkrila je Vesna za Espreso.co.rs i potom otkrila malo više o toj svojoj prvoj simpatiji.

foto: Damir Dervišagić

– Bio mi je partner, klizački par i mnogo me je naučio klizanju, jer je tada doputovao sa roditeljima iz Amerike i kao novi učenik, doneo nam puno novina i znanja. Zvao se Osorio Džejms. Ja sam bila fascinirana njegovim znanjem i svestranošću i puno učila od njega. Bio je godinu dana stariji, jer je ponavljao godinu, zbog selidbe u Srbiju - ispričala je Vesna za naš portal. Vesna nam je otkrila da je bila suvi odlikaš, a škole se seća i po tome što su im, za časove engleskog jezika, knjige stizale iz Engleske.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.