ESTRADA U ŠKOLSKIM KLUPAMA! Ona se u međuvremenu udala... Stefan nam je otkrio u koga je bio zaljubljen! (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

1.SEPTEMBAR

ESTRADA U ŠKOLSKIM KLUPAMA! Ona se u međuvremenu udala... Stefan nam je otkrio u koga je bio zaljubljen! (FOTO)

Uoči nove školske godine, bivši zadrugar nam otkriva po čemu pamti svoje školske dane.

Objavljeno:

Bivši zadrugar i radijski voditelj Stefan Kandić Kendi u rijalitiju je važio za jednog od najkulturnijih učesnika ovakvih formata. Pošto za nekoliko dana počinje nova školska godina, nas je zanimalo kakav je on školarac bio i po čemu pamti taj period.

– Osnovnu školu pamtim po prvim pravim prijateljstvima. Jedan od drugara, koji je išao sa mnom u školu, kasnije me je zvao da mu budem kum na venčanju i da mu krstim sina. Sa drugim drugom iz škole provodim vreme svakoga dana, tako da sam neke prijatelje za celi život stekao još tada u školu. Kada se setim škole, setim se i moje prve razrede, koja nam je predavala samo u prvom razredu, ali nam je ostala tu kroz život da joj se možemo obratiti koji god problem da imamo. Nažalost, ona je preminula tokom mog boravka u "Zadruzi" - ispričao nam je Kendi.

foto: Privatna arhiva

– Na kraju svake godine sam celo odeljenje dovodio kući jer je 11. juna moj rođendan i onda sam ih sve dovodio da proslavimo. Znam da je majka ludela od toga, ali nikad mi nije branila - otkrio nam je Kandić.

A kakav si bio učenik?

– Tokom osnovne škole, bio sam jedan od boljih učenika, iako školu nisam najviše voleo. Najbolje mi je išla matematika, gde sam uvek imao peticu. Za to se moram zahvaliti ocu, koji je inace inženjer, pa me je forsirao da učim matematku i više nego što je to bilo potrebno, pa sam tako znao rešavati zadatke koje u školi nismo ni učili. A najviše sam voleo da pišem sastave, tu sam nekako uvek imao visoku ocenu. Za to se nikad nisam spremao već jednostavno samo imao "žicu" za to.

foto: Printscreen

Sećaš li se svoje prve simpatije?

– Sećam se svega i koliko sam zapravio bio srećan kad je u početku samo sretnem na odmorima. Sve je to bilo mnogo slatko. Ona se zove Tijana, bila je u susednom razredu. Koliko znam, ta moja prva simpatija sada je udata žena.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.