BRANKA KATIĆ SE IZENADA UKLJUČILA U JUTARNJI PROGRAM: Posle njene izjave, Srbija je zaćutala!
Branka Katić u jutarnjem programu pričala o svom povratku u Srbiju, Foto: Profimedia

ZA TRŽIŠTE ME JE MANJE BRIGA

BRANKA KATIĆ SE IZENADA UKLJUČILA U JUTARNJI PROGRAM: Posle njene izjave, Srbija je zaćutala!

Branka Katić koja godinama ne živi i ne radi u Srbji, već u Londonu sa suprugom producentom i rediteljem Džulijanom Farinom i sinovima istakla je da će 14. septembra glumiti u predstvi "Sumrak bogova"

Objavljeno:

Danas u Trebinju počinje manifestacija posvećena glumcu Nebojši Glogovcu, a ove godine festival otvara Branka Katić.

Branka se sa suprugom Nebojše Glogovca, Milicom uključila u jutarnji program kod voditelja Filipa Čukanovića, te su otkrile da je festival počeo u čast rođendana legendarnog Nebojše Glogovca koji nas je napustio pre dve godine.

foto: Printscreen/Youtube

Branka Katić koja godinama ne živi i ne radi u Srbji, već u Londonu sa suprugom producentom i rediteljem Džulijanom Farinom i sinovima istakla je da će 14. septembra glumiti u predstvi "Sumrak bogova".

Kada ju je voditelj upitao da li to znači povratak na ovdašnje tržište, Katićeva je istakla da ima osećaj kao da nikada nije ni odlazila i da se uvek rado vraćala u Srbiju kada dobije dobru poslovnu ponudu.

- Moj povratak mojoj publici, za tržište me je manje briga. Ja imam osećaj kao da nikada nisam napustila Srbiju, svaki put kad su mi bile ponuđene dobre uloge nalazila sam i vremena i inspiracije da dođem i radim ovde - istakla je ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / pulsonline.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.