TRUDNU GLUMICU JELENU TAKSISTA IZBACIO NAPOLJE! Jeziva scena će joj ZAUVEK ostati TRAUMA!
Jelena Perčin, Foto: Printscreen

SRAMOTA

TRUDNU GLUMICU JELENU TAKSISTA IZBACIO NAPOLJE! Jeziva scena će joj ZAUVEK ostati TRAUMA!

Jelena je od vozača zahtevala da tokom vožnje stavi masku, a umesto da je posluša, on ju je izbacio iz automobila

Objavljeno:

Dan kad te vozač Ubera izbaci iz auta jer ga zamoliš da stavi zaštitnu masku. Tututu...nema nam pomoći - napisala je Jelena.

Glumica Jelena Perčin na Facebooku je podelila neprijatno iskustvo koje joj se dogodilo u Zagrebu prilikom vožnje Uberom. Naime, Jelena je od vozača zahtevala da tokom vožnje stavi masku, a umesto da je posluša, on ju je izbacio iz automobila.

foto: Printscreen

Dan kad te vozač Ubera izbaci iz auta jer ga zamoliš da stavi zaštitnu masku. Tututu...nema nam pomoći - napisala je Jelena. Prijatelji su joj u komentarima savetovali da neprijatnog vozača odmah prijavi Uberu, jer po njihovim pravilima i vozač i putnici moraju imate maske na licu.

foto: Printscreen

Ne mogu da ga prijavim jer je izbrisao vožnju i aplikacija me nije registrovala, a ne postoji kontakt broj! Ma dno! Ja se od šoka nisam snašla i još sam u sedmom mesecu trudnoće. Dok sam se izgegala iz auta on je već zbrisao - napisala je Perčin, i dodala kako će svakako pokušati poslati mail Uberu. Podsetimo, Jelena Perčin i njen suprug Momčilo Otašević za dva meseca očekuju rođenje dečaka. Par već ima ćerkicu Mašu koja je nedavno proslavila drugi rođendan, a Jelena iz prvog braka ima devetogodišnju kći Lotu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.