KADA VIDITE ŠTA JE OBUKLA ALEKSANDRA PRIJOVIĆ NEĆE VAM BITI DOBRO! Da li je moguće da ona OVO NOSI?
Aleksandra Prijović, Foto: Instagram

BRENINA SNAJKA ZA PRIMER

KADA VIDITE ŠTA JE OBUKLA ALEKSANDRA PRIJOVIĆ NEĆE VAM BITI DOBRO! Da li je moguće da ona OVO NOSI?

S obzirom na to da se ne libi da pokaže svoje atribute koje ima, često je možemo videti u provokativnim izdanjima, međutim ova put to nije bio slučaj

Objavljeno:

Jedna od naših najpopularnijih pevačica na sceni, podelila je fotografiju na svom Instagram profilu zbog koje su se samo nizali pozitivni komentari.

foto: Damir Dervišagić

S obzirom na to da se ne libi da pokaže svoje atribute koje ima, često je možemo videti u provokativnim izdanjima, međutim ova put to nije bio slučaj.

Na svom profilu na društvenoj mreži instagram ona je podelila fotografiju u kratkoj beloj haljini koja ide uz telo, sa kosim izrezom, dok je na nogama imala diskretne srebrne sandale na štiklu.

?

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on

Njenim pratiocima se ovo očigledno dopalo, s obzirom na to da su mnoge poznate ličnosti, ali i fanovi koji vole njenu muziku, ostavili pozitivne komentare.

- Meni je Aleksandra pravi primer zvezde: talentovana, pristojna, lepa. Uložila je u sebe i svoj izgled taman koliko treba i sve što radi radi s merom. Svaka čast, zaista - bio je samo jedan od komentara koje je dobila ova pevačica, a fotografiju su joj takođe komentarisale i Zoranah, Jelisaveta Orašanin i mnogi drugi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/IDJTV.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.