KOMŠIJE OTKRILE MRAČNU ISTINU O ANDREANI ČEKIĆ: Zbog JEZIVOG OTKRIĆA NEĆE SMETI da izađe na ulicu!
Foto: Dragana Udovičić

opa

KOMŠIJE OTKRILE MRAČNU ISTINU O ANDREANI ČEKIĆ: Zbog JEZIVOG OTKRIĆA NEĆE SMETI da izađe na ulicu!

Pevačica trenutno vreme provodi sa svojim partnerom Markom Miloševićem koji se skoro razveo od supruge

Objavljeno:

Pevačica Andreana Čekić poslednjih nedelja imala turbulentne periode u svom životu poput svade sa bivšom kumom Anom Savić, koleginicom Slađom Alegro, ali i rijaliti starletama, a njen komšiluk otkriva šta se krije iza njena četiri zida.

Pevačica trenutno vreme provodi sa svojim partnerom Markom Miloševićem koji se skoro razveo od supruge.

Prvi komšija otkrio je da Andreana više ne živi na luksuznoj lokaciji i da nije u tom kraju, kao ni u zgradi ne viđaju nešto više od mesec dana.

A dog's life ??

Објава коју дели Andreana Cekic (@andreanacekic) дана

- Ne živi ona više ovde mesec dana, možete da pitate koga hoćete, ali to je istina. Preselila se u drugi kraj, živela je u ovoj zgradi negde oko godinu dana. Ma nije ona kupila ovaj stan, ona je u njemu samo živela, odnosno rentirala ga je. Znate šta, ovde su stanovi veoma skupi, kreću se od 2.500 do 4.000 evra na mesečnom nivou, zavisi od kvadrature koju iznajmljujete - rekao je Čekićev prvi komšija koji, kako kaže, ima uvid u stanara, a želeo je da ostane anoniman.

On je rekao i da Čekićeva sada ne postoji na spisku stanara, a na jednom internet sajtu za iznajmljivanje nekretnine saznaje se da stan kao Andreanin ili możda čak njen, samo bez nameštaja, košta 2.900 evra mesečno.

"Selimo se tako da, kad nisam u emisijama i na nastupima, posvećena sam sređivanju novog stana. Iako je moja želja da jednog dana napravim kuću u Beču sa velikim dvorištem, to će još malo da sačeka - rekla je pevačica na proleće ove godine u "Grandovoj" emisiji.

Kako bismo saznali da li su je drugi stanari ili prodavci u obližnjim trgovinama vidali, saznali smo da ju je prodavačica u obližnjoj pekari videla pre tačno dva meseca.

- Poslednji put sam je videla pre dva meseca. Tada je bila ovde prvi i poslednji put, kupilaje kifle i najobičnija peciva, ali je veoma prijatna i ljubazna - izjavljuje prodavačica, dok žena iz obližnje trafike tvrdi da ju je videla kako ide do Hrama Svetog Save bez šminke.

A dog's life ??

Објава коју дели Andreana Cekic (@andreanacekic) дана

- Videla sam je kako nosi sveću i pali je, ali i isto tako kako ulazi u Hram. Pretpostavljam da se moli i znam da je bila bez šminke - kaže prodavačica.

Andreanu je jedan od komšija vidao kako se strastveno ljubi sa dečkom Markom.

- Simpatični su mi oboje, slatki su kao par. Video sam ih kalko se ljube na ulici, nemaju problem da razmenjuju nežnosti. Neka, tako i treba. Oboje su mladi, iako sam svašta čitao o njima o novinama, ipak im želim svu sreću i da se skrase - zaključio je komšija.

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.