ZERINU TESTIRALI NA NARKOTIKE: Sve objavljeno crno-na belo, oglasio se i ADVOKAT
Foto: Printscreen

SVE JE JASNO

ZERINU TESTIRALI NA NARKOTIKE: Sve objavljeno crno-na belo, oglasio se i ADVOKAT

Kada je prošle srede uživo u emisiji na Pinku pevačica i bivša zadrugarka Zerina Hećo javno optužila svog doskorašnjeg partnera Dada Glišića da ju je tukao, kao i da još uvek konzumira narkotike, kazala je da će tražiti od nadležnih da ga podvrgnu testiranju kako bi dokazala svoje tvrdnje, ali i da će ona samovoljno učiniti isto.

Objavljeno:

Šest dana posle gostovanja na Pinku, tačnije 25. avgusta, Zerini su stigli rezultati skrininga na narkotike, koji je uradila na Institutu za kliničku hemiju i biohemiju Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu.

Nalaza Laboratorije za toksikologiju, nivoe lekova i markere je stigao i pokazao sledeće:

Zerina Hećo je negativna na sve narkotike na čije je prisustvo testirana, osim na Benzodiazepine (BZO) koji predstavljaju grupu lekova, anksiolitika, sedativa i hipnotika, koji su zbog svojih brojnih farmakoloških efekata našli široku primenu u medicini, te se često koriste kako bi pomogli pancijentima da prevaziđu bol, anksioznost, omogućavaju im lakši san...

foto: Printscreen

Gospođi Hećo su stigli rezultati testa na sve vrste narkotika, koji su urađeni na Institutu za kliničku hemiju i biohemiju Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu. U nalazima se jasno vidi da je moja klijentkinja negativna na sve vrste narkotika, čime je još jednom opovrgla tvrdnje pojedinaca da koristi narkotike. Za sada sakupljamo dokaze, te ako nadležni državni organi ne budu pokrenuli postupke po službenoj dužnosti, to će učiniti moja klijentkinja, nakon što joj se zdravstveno stanje, koje je na žalost veoma narušeno, stabilizuje.

Do tada će i svi dokazi biti pripremljeni i ustupljeni nadležnim organima - Nikola Travica, advokat

Podsećanja radi, Zerina je u specijalnoj emisiji na Pinku javno optužila Dada Glišića da koristi nedozvoljene psihoaktivne supstance, a do detalja je ispričala i kako ju je godinu i po dana, koliko su bili zajedno, navodno tukao i psihički maltretirao, zbog čega je rešila da ga prijavi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.