BAKA PRASE RASPISAO KONKURS ZA POSAO! Voziće se u LAMBU, treba da ima MOZAK i smisao za HUMOR i malo ISKUSTVA
Foto: Printscreen

KO ŽELI?

BAKA PRASE RASPISAO KONKURS ZA POSAO! Voziće se u LAMBU, treba da ima MOZAK i smisao za HUMOR i malo ISKUSTVA

Posao jutjubera definitivno nije lak, a tome svedoči i najpopularniji i najpraćeniji jutjuber na Balkanu.

Objavljeno:

Poznato je da Baka Prase svoje klipove izbacuje redovno, gotovo svakodnevno, a to svakako iziskuje mnogo rada i truda. Međutim, ovim potezom je obradovao mnoge njegove pratioce koji nisu ni sanjali da se sprema nešto ovako veliko.

Jutjuber je na svom Instagram storiju objavio da je raspisao konkurs za svog ličnog kamermana, a takođe je dodao koji su uslovi za ovu poziciju.

- Tražim novog kamermana koji će da me snima dok pravim najjači kontent na svetu i koji će se voziti često u lambu - napisao je on i dodao:

foto: Printscreen Instagram

- Poželjno je da vozi, ne radi ništa sporedno, ima mozak i smisao za humor, zna da drži kameru i da nije retardiran, ima bar malo iskustva u snimanju. Očekujem vaše prijave. Srećno.

Bogdan je takođe morao da se našali malo na svoj račun, ali se ubrzo nakon toga uozbiljio i objasnio da ovo nije šala, već mu zaista treba neko ko bi mu pomagao u vezi sa klipovima.

- Ako ima si*e i du*e možda postane i zvezda na mom drugom kanalu, našalio se i dodao:

- Sad ozbiljno. Treba mi kamerman da se snima, da se radi, da se pravi kontent. Da se vozi u lambu. Takođe, na mail mi šaljite neke vaše radove, neko iskustvo da vidim da li imate, šta ste radili. Nemojte " E ćao, ja sam kamerman."

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.