OVO JE DEO SNIMLJENOG TAJNOG RAZGOVORA IZMEĐU DANIJELE I SILOVATELJA NAKON SVEGA: Glumica otkrila jezive detalje!
Danijela Štajnfeld, Foto: Printscreen Youtube

NEPRAVDA SE MORA ISPRAVITI

OVO JE DEO SNIMLJENOG TAJNOG RAZGOVORA IZMEĐU DANIJELE I SILOVATELJA NAKON SVEGA: Glumica otkrila jezive detalje!

Danijela Štajnfeld otkrila je u svom dokumentarnom filmu "Zaceli me" da je bila žrtva zlostavljanja

Objavljeno:

Nekoliko sekundi razgovora sa muškarcem koji ju je silovao pušteno je u Danijelinom dokumentarnom filmu "Zaceli me"

Danijela Štajnfeld otkrila je u svom dokumentarnom filmu "Zaceli me" da je bila žrtva zlostavljanja, a lepa glumica snimila je i razgovor sa "moćnikom iz filmske industrije", kako je nazvan čovek čiji identitet nije otkrila.

foto: printscreen/youtube

Upravo taj snimak mogao bi biti krucijalni dokaz ukoliko bi istraga bila započeta.

Glumica poznata po ulozi lepe Mariole u filmu "Ivkova slava" izazvala je burne reakcije domaće javnosti kada je progovorila o silovanju, a koleginice su je pozvale da javno kaže ime i prezime zlostavljača kako bi mu se stalo na put.

Reč je o razgovoru sa silovateljem koji je navodno tajno snimila, kada se nakon 4 godine od jezivog događaja navnodno suočila sa njim preko telefona.

Naime, nakon što Danijela pita muškarca koji ju je silovao seća li se da je plakala i da nije želela ostati nasamo s njim, da se oseća ugroženo, da je govorila "ne", on joj odgovara:

- Mogu da razumem, ali to je velika greška! Moje iskazivanje nežnosti nije izraz nepoštovanja, to je tvoje dostignuće! To je za čast, a ne za osećaj ugroženosti. Iskreno ti govorim. Kao da bih stavio ku*ac u neku koju ne poštujem? Da ponižavam, da potcenjujem? Naprotiv, to radim sa osobom koja zaslužuje moju naklonost! Imaš li ti pojma ko sam ja?!

Inače, u trejleru se vidi i Danijela koja poziva najverovatnije svoju porodicu, pošto pita: "Da li je mama tu?".

- Pre četiri i po godine sam preživela silovanje u Srbiji - govori Štajnfeldova, dok je sa druge strane neko pita: "O bože, Dani, zašto nam to nisi rekla?".

Podsetimo, glumica je deset godina provela u Americi, gde je otišla nakon što je preživela traumu. O seksualnom zlostavljanju prvi put je progovorila u svom dokumentarcu "Zaceli me", koji je nedavno predstavljen na Filmskom festivalu u Sarajevu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.