OTKRIVENI DETALJI IZ ŽIVOTA POZNATE PEVAČICE! Ovo sigurno niste znali o Maji koja je ODUŠEVILA U NIKAD NIJE KASNO!
Foto: Printscreen

OPA

OTKRIVENI DETALJI IZ ŽIVOTA POZNATE PEVAČICE! Ovo sigurno niste znali o Maji koja je ODUŠEVILA U NIKAD NIJE KASNO!

U ovogodišnjem serijalu NNK ima odličnih pevača, ali Maja se izdvaja po svemu

Objavljeno: 10:30h

Neko ko svakim medijskim pojavljivanjem izaziva veliku pažnju i poštovanje, kako zbog svog autentičnog glasa i vrhunske interpretacije, tako i zbog svojih stavova koje kao svaka inteligentna i ostvarena mlada žena ima je Vranjanka Maja Marinković.

Udata je i živi u Vrnjačkoj Banji i iz ove prelepe Banje ostvaruje svoje snove. Najlepše je ostvarila, to su njena deca: Angelina i Nikola. Svoj pečat na medijskom nebu Vranja ostavila je u Radio Televiziji Vranje i Ok radiju. A itekako i muzički, jer kvalitetnim repertoarom sticala je poštovaoce njenih nastupa.

Da je predodređena za više, očigledno je posle njenih nastupa u emisiji "NIKAD NIJE KASNO", koja se emituje na Tv Prva. Dostojanstveno i na najbolji mogući način predstavlja Vrnjačku Banju, a mi smo ponosni što nikad ne zaboravi da pomene odakle je i što govori puno o njoj.

U ovogodišnjem serijalu NNK ima odličnih pevača, ali Maja se izdvaja po svemu, i možemo slobodno reći da je najautentičnija u svakom pogledu.

Zbog pandemije, koja je zaustavila regularno emitovanje i normalan tok emisije, Maji predstoji 4.krug snimanja koji su pomerili za jesen. Dok iz sve snage navijamo da nam jedna od najboljih bude baš naša Maja, podsetite se njenih nastupa u ovoj emisiji, koje mozete naći na youtube-u, zvaničnom kanalu Grand produkcije. Uverićete se da je sve napisano istina. Majo, srećno!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.