LEPA GAGA BILA JE U CENTRU AFERE SA 30 GODINA STARIJIM PEVAČEM: Estrada se tresla kada ga je ŽENA IZBACILA IZ KUĆE
Foto: Facebook printscreen/ Lepa Gaga

OPET U ŠEMI?

LEPA GAGA BILA JE U CENTRU AFERE SA 30 GODINA STARIJIM PEVAČEM: Estrada se tresla kada ga je ŽENA IZBACILA IZ KUĆE

Pevač Mitar Mirić prošle godine našao se u centru afere zbog 30 godina mlađe pevačice Dragane Janićijević, koja se predstavlja kao Lepa Gaga.

Objavljeno:

U javnost su, naime, u septembru 2019. godine dospele tvrdnje da je Mitar u vezi sa Draganom, iako je oženjen i dugi niz godina je u zakonitom braku sa suprugom Suzanom.

Dragana Janićijević je pevačica iz Prokuplja, a kako se pisalo ona i Mitar uplovili su u vezu dve godine pre nego što je sve dospelo u javnost.

Nakon što su naslovi o aferi pevača i 30 godina mlađe Lepe Gage osvanuli u medijima, pričalo se da je Mitra supruga Suzana izbacila iz kuće.

Međutim, on se posle svega oglasio i naveo da nije u vezi sa Draganom, te da je ona samo htela da ga iskoristi zarad popularnosti.

- To ona radi da bi sebi digla cenu. Snimiš joj spot, a ona to zloupotrebi, pa slika, i tako. Idemo dalje - izjavio je tada Mirić u emisiji "Exkluziv" i poručio da nije izbačen iz porodičnog doma:

- Nema od toga ništa! Šta će mi žena reći - ništa! To je deo profesije. Svakog zakači ponešto. Neću da se pravdam, nismo na sudu. Nema ništa od toga i to je to.

Ipak, Lepa Gaga po svemu sudeći ne odustaje od deljenja zajedničkih fotografija sa Mirićem, pa je tako poslednju fotografiju na kojoj je zagrljena sa pevačem objavila pre svega sedam dana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.