ACA LUKAS PROGOVORIO O STAROJ LJUBAVI ANI NIKOLIĆ: Prija mi, viđamo se što da ne, ona je muški LUKAS
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENO I OTVORENO

ACA LUKAS PROGOVORIO O STAROJ LJUBAVI ANI NIKOLIĆ: Prija mi, viđamo se što da ne, ona je muški LUKAS

Aca Lukas, kao i uvek, bez dlake na jeziku otkriva koga će sve zvati u svoju emisiju koju će snimati u stanu, kao i kakvi su mu planovi sa ženama, ali i sa poslom.

Objavljeno:

Ono što je posebno zanimljivo jeste folkerovo priznanje da mu prija energija Ane Nikolić, te da su često zajedno. Ne bi to bilo ništa čudno da mediji pre nekoliko godina nisu doveli u vezu baš njih dvoje, te se pisalo da su bili u ljubavnoj vezi.

Naime, u svojoj prvoj, već snimljenoj, emisiji, koja će biti emitovana 1. septembra na Toksik TV, Lukas je, između ostalih, ugostio i Nikolićevu, te o njoj ima samo reči hvale.

- Jedna emisija je već snimljena, treba da snimim još nekoliko, a od prvog septembra počinje da se emituje. Mnogo se priča o tome, ali tek će da se priča kada budu videli o čemu se radi. U mojoj emisiji nema zabranjenih, ali biram koga zovem, pa sam tako za prvu odabrao: Anu Nikolić, Sašu Matića, Sanju Marinković, Nenada Okanovića, Macu Marinkovića. Neće uvek biti po četvoro, to je neka kućna atmosfera. Sve se snima kod mene u stanu. Isto kao kad kod mene neko dođe u goste, pa malo sviramo klavir, pevamo, ćaskamo. Dobra je priča i ima dosta humora - kaže Aca za Skandal, te otkriva kako je bilo sa Nikolićevom kad su snimali, budući da im je to bio prvi susret posle dužeg vremena.

foto: Printscreen/tviter

- Ana i ja smo se videli i pre snimanja nekoliko puta. Prvi put posle dužeg vremena u Švajcarskoj kada je nastupala. Viđamo se mi, čujemo se, što da ne - rekao je kroz smeh pevač, a kada smo mu rekli da stara ljubav zaborava nema, on je sve pokušao da okrene na drugarski odnos:

- Ma kakva ljubav. Ana i ja smo drugari. Ozbiljno. Mi smo stari drugari. Ne znam o čemu pričaš. S njom sam baš drugar. Ona je dobar lik i mnogo je volim. Nikolićeva je definitivno muški Aca Lukas.

foto: Printscreen Instagram

Folker je na sve načine pokušavao da opovrgne činjenicu da su on i Nikolićeva bili u ljubavnoj vezi, ali je priznao da voli njen temperament.

- Odlično se slažem s njenim karakterom. Ja volim takav temperament kao što Ana ima. Meni to prija. S njom mogu do prekosutra da pričam. Sećam se našeg prvog susreta, tj. kako smo se upoznali. Znamo se veoma dugo. Anica je super lik.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Skandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.