MUŽ NAŠE PEVAČICE NAPAO NJENU KOLEGINICU, A ONA DOBILA RAK DOJKE: Tek da čujete šta je uradio njenom sinu
Foto: Printscreen

skandlčina

MUŽ NAŠE PEVAČICE NAPAO NJENU KOLEGINICU, A ONA DOBILA RAK DOJKE: Tek da čujete šta je uradio njenom sinu

Pevačica Tina Ivanović već dugi niz godina je u braku sa Zvezdanom Anđićem koji se svojevremeno oprobao i kao učesnik rijalitija.

Objavljeno:

Zvezdan je 2015. godine učestvovao na "Farmi", međutim njegov boravak na imanju u Lisoviću neslavno se završio.

Zvezdan se, naime, posvađao sa pevačicom Majom Nikolić, koja je vređala njegovu suprugu Tinu i iznosila tvrdnje da ga ona vara.

Anđić je tada toliko pobesneo, da je pretio da će zapaliti imanje. Potom je pobegao, zbog čega je diskvalifikovan iz rijalitija, a kako su pisali mediji tom prilikom napao je jednu od reporterki iz produkcije.

Trio Fantastiko ??❤ #tinaivanovic

Објава коју дели Tina Ivanović (@tina_ivanovic_official) дана

Tina Ivanović je, inače, u ranoj mladosti već bila udata, a iz tog kratkog braka ima sina Danijela, koji danas ima 29 godina. Danas je sa njim u dobrim odnosima, međutim punih 10 godina nije mogla da ga vidi, jer joj je to branio bivši suprug. Kako je istakla za medije, upravo joj je sadašnji muž Zvezdan pomogao da ponovo uspostavi kontakt sa sinom.

foto: printscreen

- Zvezdan mi je mnogo pomogao. Danima smo razgovarali o tome kako bismo mogli da dođemo do Danijela. Preko nekih ljudi uspeo je da nađe njegov broj telefona, pozvao ga je i pitao ga da li želi da se vidi sa mamom. Rekao je da mu je to velika želja. Tada smo bili u Budvi, i Danijel nam se za nekoliko dana pridružio. Ne mogu vam opisati koliko sam bila srećna što posle toliko vremena mogu da zagrlim i poljubim svoje dete i neko vreme provedem sa njim. Od tada je sve kako treba, redovno se viđamo, dolazi kod nas u Beograd. Ponosna sam majka, jer mi je sin dobar i vredan dečko - ispričala je pevačica jednom prilikom za domaće medije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.