OVAKO DANAS IZGLEDAJU BOBA I MARIJA IZ "LUDIH GODINA"! On više nije glumac, a onda se POTPUNO PROMENILA!
Foto: Printscreen

šok

OVAKO DANAS IZGLEDAJU BOBA I MARIJA IZ "LUDIH GODINA"! On više nije glumac, a onda se POTPUNO PROMENILA!

Vladimir Petrović, glumac koji je igrao lik Bobe, rođeni je Beograđanin i danas živi u srpskoj prestonici

Objavljeno:

Njihova ljubav obeležila je Jugoslaviju! Glumica koja je igrala lik Marije i danas pleni izgledom, ali zato ste pored Bobe komotno mogli da prođete na ulici i da ga ne prepoznate.

Gotovo da ne postoji osoba koja je odrasla u nekoj zemalja bivše SFRJ koja nije gledala filmove o mladom paru koji se bori za svoju ljubav uprkos brojnim preprekama.

foto: Printscreen / Prva.rs/youtube

Sigurno ste upamtili osmehe Marije i Bobe, nezaboravnih likova jugoslovenske kinematografije.

Ulogu Marije igrala je Rialda Kadrić, koja je neočekivano dobila ovu rolu mesto Sonje Savić. Mlada glumica se, međutim, odrekla mogućih uspeha i glumačke karijere, pa se devedesetih godina prošlog veka preselila u London, gde je izvesno vreme radila kao voditelj “Glasa Amerike”.

Vladimir Petrović, glumac koji je igrao lik Bobe, rođeni je Beograđanin i danas živi u srpskoj prestonici.

Ima dvoje dece i bavi se marketingom, a jednom prilikom je izjavio da upravo zbog “Ludih godina” nije upisao glumu: ugovorom je bio vezan za ove filmove, a u to vreme studenti glume nisu smeli javno da igraju.

- Imam reklamnu agenciju i tim se poslom bavim već godinama. Razne smo reklame pravili. Srećno sam oženjen, imam dvoje dece, sina Igora i ćerku Anu. Oboje su završili fakultete, u braku su oboje, postao sam deda. Moj sin mi je podario unuka koji se zove Jere - rekao je za „Blic“ bivši glumac jednom prilikom i priznao da ga trenutno ništa ne interesuje sem unuka.

foto: Printscreen

Iako je igrao jedan od najprepoznativijih likova našeg filma, toliko se promenio da ga ljudi danas uglavnom ne prepoznaju – sve dok mu ne čuju glas.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.