CECA DOŠLA U MAGAZIN IN, OVO NIKO NE SME DA JOJ KAŽE! Pred kamerama očitala crveno slovo svima
Foto: printscreen

žustra

CECA DOŠLA U MAGAZIN IN, OVO NIKO NE SME DA JOJ KAŽE! Pred kamerama očitala crveno slovo svima

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović ne dozvoljava da joj bilo ko određuje kako treba da se ponaša zbog toga što je u godinama u kojima je

Objavljeno:

Ona je svojevremeno u emisiji "Magazin In" bez dlake na jeziku poručila da nije mrtva jer ima više od 40 godina.

- Sada za ženu, kada napuni 33 godine, kažu da je matorka, koka, milf... A mi koje imamo 40 plus? Mi smo šta? Mrtve?! Pošto su ove od 33 babe, pogotovo ako nisu stigle da se udaju... Neverovatno - kazala je folk zvezda, a onda objasnila da žene u njenim godinama nisu za bacanje.

- To su žene koje su gradile karijere, to su žene koje su u najboljim godinama. Ej, četrdesete, tada je žena sazrela i mentalno i emotivno, ja to iz iskustva govorim. Ko je taj koji određuje kako se ja sada osećam?! Niko nema prava da mi kaže da li sam ja matora ili mlada, to je primitivizam - zaključila je Ceca, koja ima 47 godina i koja je postala baka, pošto je njen sin Veljko s verenicom Bogdanom dobio dete.

foto: printscreen

Ceca je otkrila i da joj je bilo teško da odgaja sina Veljka, jer je svojoj deci bila i otac i majka.

- Lakše mi je bilo da odgajam devojčicu. Ja ću joj biti model. Ali kada je dečak u pitanju, drugačije je. Odrastao je sa ženama. Ja sam mu govorila: "Ljubavi, nije sramota plakati. Suze za to i služe. Bolje da plačeš i izbaciš sav taj bes, nego da budeš isfrustriran." I muško i žensko treba da pokažu emociju. I, šta mu fali sada? Postao je normalan mladić, zdrav je i emotivno zreo - ispričala je pevačica.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.