DADI GLIŠIĆ MOLI CECU ZA OPROŠTAJ! Tvrdi da Zerina SVE LAŽE, NOVI DETALJI DRAME drmaju ceo Balkan!
Foto: Printscreen

auu

DADI GLIŠIĆ MOLI CECU ZA OPROŠTAJ! Tvrdi da Zerina SVE LAŽE, NOVI DETALJI DRAME drmaju ceo Balkan!

Zerina je iznela svoju ispovest gostujući na TV Pink, dok je Dado Glišić u više navrata javno demantovao

Objavljeno:

Poslednjih nekoliko dana Balkan potresa jeziva afera između dvoje bivših ljubavnika, Zerine Hećo i Dada Glišića.

Zerina je iznela svoju ispovest gostujući na TV Pink, dok je Glišić u više navrata javno demantovao.

Zerina Hećo, koja je optužila bivšeg dečka za psihičko i fizičko nasilje, takođe je izjavila i da joj je on pretio folk divom Svetlanom Cecom Ražnatović.

foto: Printscreen

Kao što poriče sve optužbe za nasilje, Dado takođe poriče i da je u bilo kom momentu umešao Cecu u celu njihovu priču, ali je i otkrio da je upravo on zadužen za njen novi album, pa da je Zerina ljubomorna na njihovu saradnju:

Dado se danas drugi put oglasio za medije i objasnio zbog čega Zerina sve ovo radi i šta stoji iza cele zbrke. Zerina je, prema njegovim rečima, izljubomorisala jer pevač trenutno radi na Cecinom albumu, te otada i počinju problemi sa njom (Zerinom).

Poznato je da se Zerina "bacila" u pevačke vode, a Glišić je radio na njenim pesmama, odnosno na diskografiji. Evo šta pevač kaže o svemu za medije:

foto: Printscreen

- Ja se ovim putem izvinjavam Ceci. Zerina sve zloupotrebila, nanela je ženi ljagu na vrat, ja ću posebno da je tužim za ovo. Nema potrebe da se kači za ženu koja nema nikakve veze sa tim, jer to nije njen stil uopšte. Sve se svodi na činjenicu da ja toj pevačici trenutno radim na albumu. Zerina je znala da to radim, bila je jako ljubomorna što ne radim na njenoj muzici tj. diskografiji, nego smo se posvetili Ceci. Ona je onda to sve zloupotrebila kako bi nas zavadila. Nema u stvari reči kako bih mogao da je nazovem. Moj veliki neprijatelj je bila Zerina Hećo zadnjih godinu i po dana. Sve je jasno, koliko osoba treba da bude zla i sujetna da ovako nesto uradi - završava Dado.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.