DADO REŠIO DA OTKRIJE SVE! ŠOKANTNA ISPOVEST: Saznao sam za pobačaj tek nakon što se desio, dete nije bilo moje
Foto: Printscreen

ISTINA O ZERINI I DADU

DADO REŠIO DA OTKRIJE SVE! ŠOKANTNA ISPOVEST: Saznao sam za pobačaj tek nakon što se desio, dete nije bilo moje

Zerina Hećo optužila je bivšeg dečka Dada Glišića da ju je godinu i po fizički zlostavljao, a sada je iznela još jedan detalj.

Objavljeno:

Tako je ispričala da je zbog navodnog nasilja imala spontani pobačaj i da je izgubila bebu, kao i da ju je bivši dečko često snimao dok ju je tukao, ali i da ju je danima ostavljao zaključnu u stanu. S druge strane, Dado Glišić je u razgovoru za "Alo!" negirao sve Zerinine navode i istakao da bosanska starleta nikada nije nosila njegovo dete.

- Bolje da mi je pucao u glavu i ubio me nego što mi je ovo radio. Znao je da me snima kada me pretuče i sve to čuva u svom telefonu. Godinu i po je trajalo zlostavljanje. Njegova majka, otac i brat su sve to znali i videli. Poslednje velike batine dobila sam u studiju, koji je izolovan. Uvukao me je i bacio na pod i petama me je udarao po glavi, leđima i nogama. Molila sam ga da prestane, ali nije prestajao dok nije izgubio snagu. Znao je da me pita hoću li još, a često me je danima držao zaključanu u stanu - ispričala je Zerina u specijalnoj emisiji na TV "Pink", a potom otkrila i kako je izgubila bebu.

foto: Printscreen

- Saznala sam da sam bila u drugom stanju tek kada sam doživela spontani pobačaj. Dado i ja smo otišli u Banjaluku, gde živi njegova porodica, a on me je i tamo maltretirao. Zbog batina sam prokrvarila, otišla u bolnicu i tamo saznala da mi se desio spontani pobačaj. Odabrala sam privatnu kliniku jer nisam želela da se sve to sazna - ispričala je Zerina, dok je njen bivši partner Dado Glišić negirao sve njene navode.

- Znam za Zerinin pobačaj, ali to se desilo mnogo nakon našeg raskida i nema nikakve veze sa mnom. Dete nije moje i to je lako uvideti prema tome kad smo raskinuli, a kad se desio pobačaj. Što se tiče medicinskih detalja i dokumentacije povodom tog događaja, sa tim nikada nisam bio upoznat jer se sve dogodilo kada već dugo nismo bili u vezi - kaže Dado za "Alo!".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.