ZA VODITELJKU NEMA KRAJA TRAGIČNIM DOGAĐAJIMA! Odvezli smo je ONESVEŠĆENU u bolnicu najbže što su mogli
Foto: printscreen

pozlilo od vikanja

ZA VODITELJKU NEMA KRAJA TRAGIČNIM DOGAĐAJIMA! Odvezli smo je ONESVEŠĆENU u bolnicu najbže što su mogli

Voditeljka Nikolina Pišek Ristović nedavno je doživela neprijatnu situaciju na letovanju gde je bila sa suprugom Vidojem Ristovićem, njihovom ćerkom Unom Sofijom i svojom starijom ćerkom Hanom.

Objavljeno: 23:50h

- Više nisam u šoku. Posle nemilog događaja otputovali smo na Brač. Dobro smo i prošli s obzirom na sve reference koje prate čoveka koji nas je napao i pokrao. U agenciji smo platili polovinu ukupne sume za boravak u vili. Kada smo stigli u Kaštel, dočekao nas je Rok Gale i saopštio nam da mu u gotovini damo ostatak novca. Osim toga, rekao nam je da mu platimo i depozit od tri hiljade evra u slučaju štete, mada je prethodno rečeno da će depozit biti dve hiljade evra - rekla je ona za "Story".

foto: printscreen

Nikolina i Vidoje su, kako je rekla, prijavili čudno ponašanje vlasnika smeštaja prijavio agenciji, ali dobili su odgovor da je on specifična osoba.

- Ne znam da li ga je razbesnelo to što smo zvali agenciju ili to što sam prekrila jednu kameru, ali kada smo se dan posle toga vratili iz grada u vilu, imali smo šta da vidimo. Obezbeđenje koje je Rok unajmio reklo nam je da ne možemo da uđemo. Počeli su da viču, deca su se uplašila - priča voditeljka i dodaje da je njena ćerka zbog čitave situacije završila u bolnici.

- Hana je bila loše, i psihički i fizički, tokom pakovanja joj je pozlilo od stresa, pala je u nesvest, pa ju je moj prijatelj odvezao u bolnicu. Rok mi je sve vreme pretio - ispričala je ona.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.