SRAMNI POTEZ PORODICE POKOJNE LEGENDE: Rasprodaju imovinu Usnije Redžepove, čak i krevet na kojem je bolovala!
Foto: Fonet

STRAŠNO!

SRAMNI POTEZ PORODICE POKOJNE LEGENDE: Rasprodaju imovinu Usnije Redžepove, čak i krevet na kojem je bolovala!

Usnija Redžepova nije među živima već pet godina, a sada su njeni bližnji počeli da rasprodaju i njenu vrednu imovinu putem oglasa.

Objavljeno:

Ona je bila jedna od najvećih zvezda sedamdesetih-osamdesetih, pa i devedesetih godina, kada je žarila i palila pesmama i prelepim izgledom.

Uz Lepu Lukić, Miroslava Ilića, Nadu Topčagić, Silvanu Armenulić, Tomu Zdravkovića i mnoge druge, ona je bila rame uz rame sa najvećim zvezdama. Godinama je bila u srećnom braku sa harmonikašem Svetomirom Šešićem Šeletom i zajedno su stekli pravo bogatstvo. Kako nisu imali dece, njihova najbliža rodbina nasledila je sve ono što je posle njih dvoje ostalo, a sada su šokirali javnost nehumanim potezom.

Naime, na jednom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk osvanuo je oglas u kome se prodaju antikviteti Usnije Redžepove, kao i njen klavir, koji je krasio luksuznu kuću na Dušanovcu. Ono što je najbizarnije jeste činjenica da na istom oglasu stoji i krevet pokojne pevačice, u kojem je provela poslednje trenutke života.

foto: Printscreen

Za Srpski telegraf progovorio je Usnijin prijatelj koji je bio šokiran ovim nasvakidašnjim potezom.

- Šele i Usnija su stvorili baš dosta. Često su menjali stanove i kuće. Jedno vreme su imali salonac u centru Beograda, a onda dvorac u Moštanici. Poslednji stan bio je na Dušanovcu. Kuća je prepuna mnogih vrednosti. Usnija je donosila antikvitete sa svih strana sveta. Obišla je svet sa svojom pesmom, a uvek je nešto donela. Nisu to bili bilo kakvi suveniri, već zaista skupe stvari. Klavir i svi suveniri koje je Usnija obožavala, kao i krevet na kome je spavala, bolovala i provela poslednje trenutke u životu sada su na prodaju. Umela je na klaviru da zasvira za prijatelje i zapeva kada su bila neka okupljanja, za njega je bila baš vezana. To je užasna sramota. Umesto da Usnijine stvari odu u neki muzej, kao eksponati, u sećanje na jednu od najvećih zvezda svih vremena, one se prodaju na oglasima. To su verovatno stavili da prodaju njen brat i snaja jer je ona samo njih imala - kaže Usnijin prijatelj.

Oglas već danima kruži na Fejsbuku, a svako ko želi da sazna cenu ovih dragocenih predmeta mora da se obrati agentu za prodaju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.