OVO JE NAJVEĆI ĐANIJEV BLAM IKADA, ROĐENA ŽENA GA SE STIDI! Osramotio i sebe i porodicu i sad spava po hodnicima
Foto: printscreen

ne sme joj na oči?

OVO JE NAJVEĆI ĐANIJEV BLAM IKADA, ROĐENA ŽENA GA SE STIDI! Osramotio i sebe i porodicu i sad spava po hodnicima

Pevač Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađom otišao je na letovanje u Hrvatsku, ali je tamo izbio pravi skandal kada je preterao sa alkoholom, što žena nije htela mu toleriše.

Objavljeno:

Đani je uspeo da razbesni Slađu u tolikoj meri da ga je izbacila iz hotelske sobe i ostavila da spava u holu, piše "Star".

foto: printscreen

- Đani se baš opustio na odmoru, pije i preko dana, a uveče se tek opusti. Zasedne sa društvom i cirka do zore. Slađa mu je tolerisala to boemsko ponašanje prve dve noći, bila je u fazonu da mu treba malo opuštanja, ali se nadala da on ima meru i da će znati sam da stane - otkriva izvor za pomenuti list i nastavlja:

- Ali šipak! Đani je i treće veče zaseo sa društvom do sitnih sati, pa se Slađa zaključala i čvrsto rešila da ne pusti muža u apartman. Đani je pokušao da uđe u sobu mrtav pijan, ali uzalud. Zvao je Slađu telefonom, lupao joj na vrata, urlao, vikao, a ona mu je samo poslala poruku da je ostavi na miru i da je pusti da spava, te da ga neće pustiti u sobu jer joj se čini kao da je ona sama na odmoru, pa zato hoće da se širi po apartmanu. Đani se povukao, pa je seo u hol hotela na fotelju gde je i zaspao, a udobnog kreveta i sobe se dokopao tek oko 7 ujutru, kada je Slađa sišla na doručak.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.