MUŽ NAŠE GLUMICE BIO SA SLOBODOM MIĆALOVIĆ I TO ZACOPAN DO UŠIJU! Nakon kratke romanse vratio se opet njoj!
Foto: Pritnscreen

drama

MUŽ NAŠE GLUMICE BIO SA SLOBODOM MIĆALOVIĆ I TO ZACOPAN DO UŠIJU! Nakon kratke romanse vratio se opet njoj!

Glumica Milena Vasić i reditelj Jug Radivojević već godinama su u skladnom braku, a njihova ljubavna priča počela je još u mladosti. Ipak, putevi su im se u jednom trenutku razdvojili.

Objavljeno:

Milena i Jug bili su u vezi tokom mlađih dana, ali su u jednom trenutku odlučili da se rastanu. Nakon toga, on se oženio, a ona se udala i oboje su u brakovima dobili decu - Milena sina Nikolu i ćerku Lanu, a Jug naslednika Vuka.

Ipak, sudbina je htela da se ponovo spoje, pa su obnovili ljubav i u decembru 2014. godine tajno su se venčali, a kum im je bio glumac Milan Vasić. Dobili su sina kome su dali ime Lav, a bračni par vrlo često i poslovno sarađuje.

Detalj koji je javnost zaboravila jeste da je pre nego što je ponovo stupio u vezu sa Milenom Jug nekoliko godina bio u ozbiljnoj vezi sa Slobodom Mićalović.

@nebojsa_babic_photography

Објава коју дели Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba) дана

- Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene, u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugima - rekao je reditelj jednom prilikom.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.