OVO JE NAJTRAGIČNIJA PRIČA NA ESTRADI! Zbog OVOGA ćete danima PLAKATI! (VIDEO)
Foto: Printscreen

tuga

OVO JE NAJTRAGIČNIJA PRIČA NA ESTRADI! Zbog OVOGA ćete danima PLAKATI! (VIDEO)

Priča koja nikoga neće ostavit ravnodušnim i koja ledi krv u žilama

Objavljeno:

Azemina Grbić bila je jedna od velikih zvezda stare Jugoslavije, pevala je sa Šabanom Šaulićem, Hankom Paldum i Vidom Pavlovic sa kojima se i družila. Retko se pojavljuje u medijima, a o njenom životu može da se snimi i dobar film.

Pevačica koja je imala veliki i uspešnu karijeru imala je veoma težak život. Roditelji su je zaključavali u kuću i branili su joj da postane pevačica. Jednom prilikom joj je majka rekla da će je zadiviti ukoliko bude pevačica. Sa 16 godina pobegla je od kuće kada je i zatrudnela i dobila ćerku.

Kada je počela sa svojom karijer upoznaje madjeg momka i sa njim otpočinje život. Tada je u jeku svoje popularnosti trpela svakodnevno nasilje od strane svog partnera. Jednom prilikom je čak završila i u šok sobi pet dana jer je bila sva plava od zadobijenih batina. Volela ga je i nije želela da ode sve dok on jednog dana nije izvršio samoubistvo. Tako se i završila najgragičnije ljubavna priča na estraadi. Od tada do dan danas, Azemina peva samo tužne pesme koje svima izazivaju suze na oči.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.