ESPRESO NAJ OD NAJ! Najgori i najbolji tata estrade, PLUS I MINUS OČINSTVA DANAŠNJICE!
Sergej Ćetković i Ivan Marinković, Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

NAJ NAJ

ESPRESO NAJ OD NAJ! Najgori i najbolji tata estrade, PLUS I MINUS OČINSTVA DANAŠNJICE!

Danas biramo NAJ TATU sa scene, a vi procenite ko se kako pokazao

Objavljeno: 11:05h

Za vas smo danas odabrali NAJ - i NAJ + POZNATOG tatu

NAJ - Ivan Marinković zvezda iz Rijalitija

Kada god čujete nešto vezano za Ivana Marinkovića znate da može samo dobiti epitet bivši i uz to ne neku pohvalu, jer ruku na srce nije se baš pokazao ni sa Gocom Tržan, ni sa Miljanom Kulić, a ni sa jednom posle njih kao uspešni zavodnik. Polje na kojem nismo videli uspešne rezultate jeste polje roditeljstva.

Ivana je otac devojčice Lene iz braka sa Gocom Tržan i sina Željka bebe rijalitija koju je dobio iz veze sa Miljanom tokom emitovanja Parova.

Deca su svetinja ali, izgleda kako kome? Nije plaćao alimentaciju za prvo dete, drugo je video samo po izlasku iz bolnice, kao otac koji je super heroj svom detetu pokazao se kao NAJ X otac sa titulom lošeg primera, kako jedan otac ne treba da se ponaša. Ne ignoriše svoju decu, ne zapostavlja, ne zaboravlja na njih i nije sam sebi na prvom mestu. Dakle, Ivane sedi NAJ X

foto: Printscreen

NAJ + Sergej Ćetković pevač pop muzike - TATA za poželeti

Sergej Ćetković pop pevač koji osvaja mnoga srca na svojim koncertima, kako dama, mama i devojaka, nikada nije krio svoju ljubav koju iskreno oseća prema svojoj supruzi Kristini sa kojom je u srećnom braku već 20.godina.

Dugi niz godina su se borili za potomstvo, ali su na posletku odlučili za usvajanje dve divne devojčice Lole i Mile kojima su postali roditelji.

foto: Filip Plavčić

Kako je i Sergej mnogo puta izjavio da oni svojoj deci uvek govore da su ih rodili iz srca. Nije roditelj onaj koji rodi dete, nego onaj koji brine i pazi svoje dete,a deca postaju ogledalo svojih roditelja bili oni biološki ili ne.

Posvećenost, briga svakodnevna i požrtvovanost su opisi koji krase Sergejev odnos prema ćerkama koje su mu upotpunile život. Sergej da, zaista si SUPER HEROJ! NAJ tata definitivno!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.