UPLOVILI U BRAK POSLE SAMO 48 SATI! Ovu priču Željka Mitrovića su svi čekali!
Foto: printscreen

nostalgičan

UPLOVILI U BRAK POSLE SAMO 48 SATI! Ovu priču Željka Mitrovića su svi čekali!

Prva klapa humorističke serije, "Zlatni dani", po tekstu jednog od naših najvećih dramskih pisaca, Gordana Mihića, pala je u ponedeljak. Prva sezona, od 30 epizoda, u režiji Marka Sopića, snimaće se naredna četiri meseca u Beogradu i okolini.

Objavljeno:

Ova komedija će se premijerno emitovati na Pinku od jeseni, u novoj televizijskoj sezoni. Serija nastaje u produkciji RTV Pink i "Telekoma Srbije", a izvršni producenti su Anita Todorović i Nina Radulović, ispred kuće Stella Production. Sa Mihićem su se videle, otkriva Todorovićeva, samo mesec dana pre njegovog odlaska.

- Radovali smo se poslednjoj ruci scenarija, koji je sa mnogo duha i humora napisao veliki dramski pisac, kome je Venecija ustala na noge. Čast mi je što su nam Vera Čukić i Ivana Mihić poverile da ekranizujemo ovaj fantastičan tekst, koji vraća najbolje od humorističkih serija na male ekrane. Ova romantična komedija, podseća nas da pravo na ljubav ne zastareva bez obzira na godine, baš kao ni pravo na smeh i suze - ističe Anita.

Radnja, smeštena u današnji Beograd, prati mladi par, Laleta i Macu, koje će dočarati Andrija Kuzmanović i Tamara Krcunović. Posle neuspelih brakova, iz kojih oboje imaju decu i samo 48 sati poznanstva, oni započinju zajednički život.

- Kada sam pročitala tekst, stekla sam utisak da je ovo serija gde nema loših ljudi, a to je za današnje vreme veoma posebno. Na setu smo uživali, što nije često - kaže Tamara, a Andrija dodaje. - Zadovoljan sam glumačkom ekipom, sve kolege mi odgovaraju. Već prvog dana snimanja, bilo je veoma inspirativno i veoma mi je drago što je Mihićev tekst u pitanju. Mislim da će ovo biti prava porodična serija.

U živote mladog para, pokazujući njegovu duhovitu stranu, mešaju se porodica, prijatelji i komšije, čije likove će tumačiti Mima Karadžić, Amar Ćorović, Uroš Jakovljević, Jana Milosavljević, Maja Šipovac, Snežana Savić, Vuk Kostić, Dušanka Duda Glid, Miloš Đorđević Coka, Mladen Sovilj i drugi.

PRIZVUK NOSTALGIJE

Vlasnik RTV Pink, Željko Mitrović, ističe da ima velika očekivanja od serije "Zlatni dani":

- Ovaj projekat nam je važan, jer je to poslednji Mihićev tekst. Sve njegove serije bile su veoma uspešne, a nadam se da će biti i ova. Ekranizovaćemo igrani program nostalgično, na način koji smo možda zaboravili, onako kako bi trebalo da izgledaju porodične serije.

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.