DOBILA ŠAMARČINU, A ZBOG JEDNE STVARI JOJ SE I ROĐENI MUŽ KRSTI KAD JE VIDI! Sećate se Koke iz Boljeg života?
Foto: printscreen

MNOGI U NEVERICI!

DOBILA ŠAMARČINU, A ZBOG JEDNE STVARI JOJ SE I ROĐENI MUŽ KRSTI KAD JE VIDI! Sećate se Koke iz Boljeg života?

Jelicu Sretenović je do te mjere obiežila uloga Koke u “Boljem životu” da je ljudi i dan danas oslovljavaju tako, ali, kako je sama u više navrata istakla, nikada joj to nije smetalo

Objavljeno:

Jelica Sretenović je oduvek znala da će biti glumica, te je upravo zbog priprema za prijemni na FDU – u zapostavila srednju školu.

– Toliko sam bila sigurna da ću položiti prijemni da nisam ni razmišljala o drugoj opciji. Dobila sam i šamar od sekretara škole. Pitao me je da li sam normalna i rekao da ne može da veruje da se ispisujem, a još ni drugi razred nisam završila – prisetila se svojevremeno Sretenovićeva.

Ipak, Jelicu ništa nije moglo zaustaviti, te je, dok su njeni vršnjaci pohađali treći razred srednje škole, postala student.

– Isto se ludovalo kao i danas. Počev od matinea u Domu omladine, pa do diskoteka koje su tada bile najjače! Vraćali smo se kući u četiri ujutru! Pa ja sam sve to “poobavljala” do svoje 18. godine, pošto sam se udala sa 19 – izjavila je glumica uz osmeh, prenosi Express otkrivajući da je njen suprug Miloš Sretenović zapravo bio drug iz škole njene tetke.

– On je dolazio po tetku da idu u školu zajedno i praktično me je gledao kako rastem. Kada su oni imali 16 godina ja sam imala pet, odnosno, kada su pošli na fakultet, ja sam bila đak prvak. Iako smo se znali od ranije, naš susret posle svih tih godina je bio ljubav na prvi pogled. Zabavljali smo se godinu dana. Miša je bio ozbiljan čovek, radio je u Skupštini grada i, normalno, izlazio po restoranima. Kad ja poželim da idem u diskoteku, i on je išao sa mnom. Izludujem se, izđuskam, a on sedi i čeka i ponekad se samo prekrsti. Miša je bio sjajan! – prisjetila se tada Jelica sa dozom nostalgije na svog pokojnog supruga.

foto: Zorana Jevtić

Tokom treće godine studija je ostala u drugom stanju, ali nije prestala sa odlascima na predavanja sve do deset dana pred porođaj.

– Ana se rodila u aprilu, a u maju je bio ispit iz glume sa treće godine. To je bio ozbiljan i obiman ispit. Izašla sam, naravno, da polažem i dobila devetku, onako iz porodilišta! Sve se može – istakla je Sretenovićeva, dodajući da ju je suprug nesebično podržavao u svim angažmanima, pa čak i u onima zbog kojih je često morala da odsustvuje iz porodičnog doma.

Njih dvoje su kasnije dobili i drugu ćerku Olju.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.