ANA BEKUTA OSTAVILA SINA U DOMU ZA SIROČIĆE, BILO JE SRAMOTA PRED SELOM! Ovakav je danas, a evo šta govori za nju
Foto: Printscreen

pbrukala porodicu

ANA BEKUTA OSTAVILA SINA U DOMU ZA SIROČIĆE, BILO JE SRAMOTA PRED SELOM! Ovakav je danas, a evo šta govori za nju

Folk pevačica Ana Bekuta ponosna je majka sina jedinca Igora Polića, ali i baka dvoje unuka Branka i Sonje Polić.

Objavljeno:

Ana je posvećena majka i baka i vrlo je prisutna u njihovim životima, ali, nažalost, nije uvek bilo tako.

Pevačica je sina rodila sa 17 godina, a zbog pritiska i osude okoline ostavila ga je na neko vrijeme u domu za nezbrinutu decu.

foto: printscreen

“Želela sam da rodim dete. Istina, nanela sam bol svojim roditeljima, jesam ih osramotila, to sve stoji, zato je Igor nekih osam meseci bio u domu da bi se ta klima u mom selu nekako dovela u normalno stanje i da bi prestale sve te priče. Pritisak okruženja bio je tako snažan i bespogovoran da je moj mali lepi sin morao da se skloni s očiju bezgrešnih. Plod moje mladalačke ljubavi bio je krunski dokaz da sam nedostojna, da me je nečastivi obiležio”, rekla je Bekuta za “Kurir” pre nekoliko godina.

Igor se 2017. godine oglasio za “Kurir” i tom priikom rekao je da majci ne zamera što ga je na osam meseci ostavila u domu.

foto: printscereen

“Otkako znam za sebe, znam da je ona bila prinuđena da jedan dio života bude bez deteta. To se nikad nije krilo od mene, niti je na mene ostavilo bilo kakve posledice. Majka mi je sve to nadoknadila kasnije, i mnogo više od toga. Nas dvoje i danas pričamo o tome. Verujte da sam oduvek na taj period gledao najnormalnije. Taman posla da majci zameram što je morala da me da u dom. Nikada joj to nisam prebacio. Moja majka je to morala da uradi jer je takav zakon bio tada”, rekao je Igor, koji nije u kontaktu sa svojim ocem.

foto: printscreen

“Imam sve informacije o svom ocu, ali se ne čujemo, niti se viđamo”, otkrio je Igor Polić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.