Ivana Knoll srušila Instagram u minijaturnim tangama, odmah joj se javila mama!
Ivana Knol, Foto: Printscreen/Instagram/knolldoll

ŠTA TANGE RADE

Ivana Knoll srušila Instagram u minijaturnim tangama, odmah joj se javila mama!

Ivana leto provodi na najatraktivnijim destinacijama na Jadranu. Prvo je bila u Dubrovniku, pa na Korčuli, pa opet u Istri u kojoj uređuje vilu s dečkom.

Objavljeno:

Najzgodnija navijačica Ivana Knoll često pratioce počasti atraktivnim fotkama u kupaćem ili oskudno odevena. Tako je poslednja fotka izazvala mnoge komentare zbog toga što je pozirala u minijaturnim tangicama koje su joj istaknule bujnu zadnjicu.

foto: Printscreen Instagram

Predivna", "Instagram se srušio", "Boginjo", pisali su joj u komentarima, a jedan komentar posebno je privukao pažnju. Naime, Ivani je fotku komentarisala i mama Mirjana, koja joj je poslala poljupce. Ivana leto provodi na najatraktivnijim destinacijama na Jadranu. Prvo je bila u Dubrovniku, pa na Korčuli, pa se vratila nazad u Istru u kojoj uređuje vilu s dečkom.

foto: Printscreen Instagram

Ivana nam je nedavno priznala kako joj većinu fotki sređuje njen dečko, arhitekta s kojim je u vezi već sedam godina. On ne deli njenu ljubav prema poziranju pa njene pratioce tek tu i tamo počasti svojom prisutnošću. Ivana kaže da mu njena eksponiranost ne smeta, ali ne želi biti deo toga. “Većinu mojih fotografija snimio je on, a kad sam u nedoumici da li da objavim neke fotografije ili ne, upitam njega”, priznala nam je početkom jula.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.