BIVŠA ROBIJAŠICA ROMANA PANIĆ SE JOŠ VIŠE BOGATI NAKON KRAĐE I ZATVORA! Isplivala cifra koju će sad dobiti na ruke
Foto: printscreen

lele, lele

BIVŠA ROBIJAŠICA ROMANA PANIĆ SE JOŠ VIŠE BOGATI NAKON KRAĐE I ZATVORA! Isplivala cifra koju će sad dobiti na ruke

Nekada popularna pevačica zapostavila je svoju karijeru, a kako je imala sve manje nastupa, ostala je i bez priliva novca.

Objavljeno: 21:22h

Sa dečkom Filipom putovala je po evropskim gradovima, a potom su otišli u Australiju. Nakon što je puštena iz zatvora posle odslužene dve trećine kazne, Panićeva je deportovana za Srbiju, gde su je sačekali brojni mediji, ali i - poslovne ponude.

Produkcija "Zadruge" ponudila je Romani učešće. Uslove koje je dobila, kako piše "Kurir", mnogi zadrugari mogu samo da sanjaju.

Osim prava da se bori za glavnu nagradu, koja je do sada iznosila 50.000 evra, njoj je ponuđen i honorar u istom iznosu. Naravno, ukoliko bi podigla gledanost, tačnije pravila šou, producenti bi je i dodatno nagrađivali, kako je to i inače slučaj. Oni su navodno spremni i da pevačici dozvole da postavi i neke svoje uslove, kao na primer da ima pravo da se čuje sa svojim najbližima, ali u privatnim razgovorima, piše pomenut medij.

Ipak, ona i dalje nije sigurna da će ponudu prihvatiti, jer je već jednom bila u rijalitiju i zna koliko je teško biti dugo izolovan. Posebno joj teško pada to što je njen dečko i dalje u Australiji u zatvoru i ne zna kada će on napustiti Brizbejn. Takođe, svesna je svojih grešaka u bliskoj prošlosti i zna da bi je mnogi gledaoci, ali i cimeri "razapeli", pa ne zna kako bi to podnela. Romanini prijatelji i porodica su podeljenih mišljenja, pa dok je jedni savetuju da to nikako ne radi, drugi smatraju da je za nju to odlična prilika da zaradi dosta novca i posle nastavi pevačku karijeru, a pevačica nije dostupna za komentar.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.