Daru obezbeđenje prati u stopu: Pomahnitali fan joj ugrožava život! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram

UHODA!

Daru obezbeđenje prati u stopu: Pomahnitali fan joj ugrožava život! (FOTO) (VIDEO)

Pevačica Dara Bubamara, umesto da uživa u čarima mora, ovih dana proživljava pravu agoniju
Objavljeno:

Od kada je došla u Crnu Goru, pevačicu je počeo da prati muškarac, koji joj na recepciji ostavlja pisma, cveće i slatkiše, dok je pre dve večeri pokušao da uđe u njenu sobu. Obezbeđenje hotela tada je odreagovalo i bez obzira na to što pevačica to ne želi, oni se ne odvajaju od nje ni na plaži.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Printscreen/ Instagram/ Dara Bubamara

- Kada su počeli da joj stižu pokloni na recepciju u vidu bombonjera, cveća i plišanih igračaka, Dara nije reagovala. Posle nekoliko dana prišao joj je muškarac od oko 30 godina i rekao da je on taj vatreni fan.

Bubamara je ljubazno sa njim popričala i udaljila se.

Dara Bubamara uskoro mama? Pevačica hoće još jedno dete!

Nakon toga svakodnevno ga je viđala na hotelskom bazenu sa foto-apratom u ruci, da bi joj već sledećeg dana ostavljao na recepciji pisma sa njenim fotografijama, koje je napravio dok se kupala, a koje je sam uslikao. To je već počelo da je plaši, pa je obzebeđenje hotela zamolilo momka da više ne dolazi sa foto-apratom, objašnjava izvor, koji je takođe gost luksuzog hotela u kojem je Dara odsela i dodaje:

- A onda smo jednu noć čuli buku i shvatili da je mladić došao usred noći i pokušao da uđe u Darinu sobu. Obezbeđenje je istog trenutka odreagovalo i izbacilo pomahnitalog fana. Dara je insistirala da se ne zove policija, već da ga samo udalje iz kompleksa.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.