SRPSKA PEVAČICA ZBOG KRIZE UZGAJA PRASIĆE! Prodaje stoku i povrće, a sada se oglasila i svima ZAPUŠILA USTA!
Foto: Facebook/ivana.sasicdrugiprofil

opa

SRPSKA PEVAČICA ZBOG KRIZE UZGAJA PRASIĆE! Prodaje stoku i povrće, a sada se oglasila i svima ZAPUŠILA USTA!

Na ovaj korak se odlučila zbog toga što, kako kaže, više nema hleba od pevanja

Objavljeno:

Pevačica Ivana Šašić, koja u septembru ulazi u "Zadrugu 4", okačila je mikrofon o klin i posvetila se poljoprivredi i stočarstvu.

Ivana se početkom juna iz Beograda vratila u rodni Šabac, gde na svom imanju uzgaja svinje, ovce, koze, patke, guske, piliće, kokoške. Tu je zasadila paradajz, tikvice, krastavce i sve to prodaje, piše "Kurir".

Na ovaj korak se odlučila zbog toga što, kako kaže, više nema hleba od pevanja.

- Ovde nema šminke, firmirane garderobe i svega onoga na šta je estrada navikla. Ovde moji prasići gazduju, a ja im pevam. Pa kad nemam kome da pevam, barem da pevam onima od kojih živim - mojim prasićima. A tek kako oni umeju da zapevaju - rekla je za pomenuti list.

Kako se navodi, Ivana ima 80 prasića, 20 ovaca i mnogo živine, o kojima brine po ceo dan.

- Verujte da mi ništa nije teško. Radim sa elanom. Odlično nam ide prodaja, jer vodimo računa o životinjama na pravi način. Ovo je biznis i od ovoga se živi u teškim vremenima. Pevala sam državnicima, kriminalcima, raznim slojevima društva i uopšte se ne stidim što sam okačila mikrofon o klin i počela drugi biznis. Lako ću ja da se latim mikrofona, ali teško je vreme došlo, ko zna kada će estrada početi da nastupa. Ovo je sigurno parče hleba - rekla je pevačica i buduća zadrugarka.

Ona ima pomoć supruga Bojana, koji o svemu vodi računa i pomaže joj da namiri stoku. Šašićeva kaže da sa patkama ima odličnu komunikaciju.

- Pa naravno. Mi se odlično razumemo. Ja ih obilazim po ceo dan, a stižem i da vodim brigu o deci - priča ona.

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.