SUPRUG NASILNIK JE MALTRETIRAO SVAKI PUT KAD SE NAPIJE! Pevačica pre 8 godina nestala sa scene zbog TRAUME OD BRAKA
Foto: printscreen

sećate se radmile mišič?

SUPRUG NASILNIK JE MALTRETIRAO SVAKI PUT KAD SE NAPIJE! Pevačica pre 8 godina nestala sa scene zbog TRAUME OD BRAKA

Pevačica Radmila Misić postala je popularna devedestih godina, a posebno se istakla hitovima “Lažeš me ljubavi moja” i “Umire noć, umire dan”.

Objavljeno:

Ipak, nakon što je objavila nekoliko albuma, povukla se sa scene, ali je ponovo došla u centar pažnje javnosti pre osam godina kada je proživela pakao s drugim suprugom, M. A., od koga se razvela posle dve godine braka.

foto: Printscreen

Naime, on ju je maltretirao svaki put kad popije, a pevačica je u jednom trenutku presekla i odlučila da ga ostavi.

“Doživela sam ono što nijedna žena ne želi – da bude maltretirana. Ne stidim se jer nemam čega da se stidim, ali teško je prisetiti se te traume. Voleo je malo više da popije i onda bi postajao nezgodan. Od samog starta to nije funkcionisalo kako treba. Pokazivao je agresiju, a ja sam mislila da će to proći. Znao je da dođe do stana i da lupa satima, a ja ga nisam puštala unutra”, rekla je jednom prilikom za Kurir Radmila.

Misićeva je medijima ispričala i kada je shvatila da joj je najpametnije da se razvede.

“Krenula sam na snimanje emisije, a on je pod dejstvom alkohola došao do zgrade. Kad je video da je komšija sa mnom, uleteo je u auto i počeo da me udara. Govorila sam mu da prestane, a kada sam videla da je vrag odneo šalu, izašla sam iz automobila i pozvala policiju. Patrola je ubrzo došla, ali je on uspeo da pobegne. Tada sam ga prijavila. Međutim, nisam ga tužila. Možda sam pogrešila, ali jedino što sam želela jeste da imam mir i da ga više nikad ne vidim. Ubrzo smo se razveli”, rekla je Misićeva.

Ovo joj je drugi brak, dok sa prvim suprugom, s kojim ima ćerku Jovanu Ristić, nikad nije imala problema.

Radmila je 2015. učestvovala u rijalitiju “Farma”, a sada priznaje da bi rado ušla u “Zadrugu”.

“Kad su me pozvali u rijaliti, bila sam šokirana. Tada mi nije bilo zanimljivo, a sad bih ušla u ‘Zadrugu’. Ušla sam na nagovor prijatelja da bih promovisala novu pesmu. Nemam loše uspomene iz tog projekta. Bilo mi je zanimljivo. Eto, jednom u nekoliko meseci se pojavim u nekoj emisiji, ali ne tražim niti insistiram. Imam svoj mir, dajem individualne časove pevanja osnovcima i srednjoškolcima i to mi je dovoljno”, otkrila je ona jednom prilikom.

foto: Printscreen

Radmila je objasnila i zbog čega nije prisutna na sceni i dalje i zbog čega je odustala od karijere.

“Obeležila sam devedesete. Pogodile su se dobre pesme i sve mi se poklopilo. Poslednjih godina je teško doći do hita. Ja sam na dve i po godine snimala albume, a sad ništa. Naišao je novi talas u muzici i nisam se snašla”, završava Radmila.

I Radmilina ćerka Jelena (34) voli muziku, ali druge vrste, i već godinama svira u filharmoniji u Amsterdamu, a pevačica je danas ponosna baka dva unuka.

“Ćerka ganja svetsku karijeru. Živi u Holandiji. Ona je violinistkinja u Kraljevskoj filharmoniji u Amsterdamu. Koncert majstor je. Ima mnogo projekata po svetu i sad u četvrtak ima solistički koncert u Nišu. Posle Nove godine i u Beogradu planira koncert s Filharmonijom. Ima dva sina, ja joj se nađem da joj pomognem oko dece”, kaže Misićeva.

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.