TANJA SAVIĆ PRIJAVILA MUŽA ZA OTMICU SINOVA! Preti mu ZATVOR, a od OVE cifre će ga zaboleti glava!
Tanja Savić, Foto: Dragan Kadić

KADA TANJA UDARI PO DŽEPU

TANJA SAVIĆ PRIJAVILA MUŽA ZA OTMICU SINOVA! Preti mu ZATVOR, a od OVE cifre će ga zaboleti glava!

Ćutala sam četiri meseca i nisam htela da iznosim u javnost privatne detalje, ali sada sam morala da tražim pomoć

Objavljeno:

Tanja Savić je posle četiri meseca ćutanja prijavila svog muža Dušana Jovančevića za otmicu njihovih sinova Maksima i Đorđa. Kako pišu mediji, Jovančević bi navodno zbog toga mogao da bude osuđen na novčanu, kao i zatvorsku kaznu.

Pevačica je od maja pokušavala na miran način da reši spor sa mužem kako on ne bi snosio posledice, ali je sada odlučila da se bori za decu po svaku cenu, piše "Informer".

- Dušan je odveo decu u Australiju bez Tanjine saglasnosti. Ona je bila ubeđena da će rešiti problem, međutim od kada joj je zabranio čak i da se čuju telefonom, pevačica je očajna. Prijavila ga je u našoj policiji, a njen advokat je poslao prijavu i australijskoj policiji. Ministarstvo spoljnih poslova i Ministarsvo pravde je upoznato sa njenim slučajem i uradiće sve da joj se deca vrate - kaže sagovnornik ovog lista, blizak Tanji Savić.

foto: Damir Dervišagić

On naglasašava da su u Australiji žene veoma zaštićene i da bi Tanja dobila svoju decu u roku od nekoliko dana. Problem je, kako navodi izvor, što su mališani njihovi državljani, a pevačica želi sa decom da živi u Srbiji.

- Tanja nema ni želje ni novca da živi u Australiji. Zato će podneti zahtev da dobije starateljstvo nad decom i da joj bude omogućeno da ih dovede u Srbiju. Ona ima dokaz da su deca oteta jer su imala boravište u Beogradu, išla su ovde u školu, bila su i zdravstvenom sistemu. Dušanu preti od šest do 30 godina zatvora, a moraće da plati i kaznu od 25.000 dolara. Osilio se, jer je mislio da će Tanja doveka ćutati - zaključuje sagovornik.

Tanja Savić potvrdila je da je krenula u borbu za starateljstvo nad svojom decom.

- Ćutala sam četiri meseca i nisam htela da iznosim u javnost privatne detalje, ali sada sam morala da tražim pomoć. Govore mi ljudi što ne odeš po svoju decu, ali ne mogu tek tako da odem u Australiju i da ih dovedem u Srbiju. Ja čak nisam ni njihov državljanin. To bi onda značilo da sam ja sinove otela od Dušana. Tražila sam pomoć i od naše države, ali i od australijske i sada čekam njihovu pomoć - kaže Tanja zadržavajući suze.

Ona je svesna da njenom mužu preti velika zatvorska i novčana kazna, ali, kako se navodi, više za to ne mari:

- Moj suprug je uradio nešto najgore što može jednoj majci da se uradi - oduzeo mi je decu. To nije smeo da radi jer nije ljudski, ali i kažnjivo je zakonom. Ja sam sve htela da uradim za njega, štitila sam ga, ali prešao je granicu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.