DA NE BI BILO DISKUSIJA, TREBA OTVORITI POP ALEJU DA SE TAMO SAHRANJUJU: Dragojević izvređao pokojnu Bjelicu
Isidora Bjelica, Srđan Dragojević, Foto: Nebojša Mandić, Luka Šarac

dno.

DA NE BI BILO DISKUSIJA, TREBA OTVORITI POP ALEJU DA SE TAMO SAHRANJUJU: Dragojević izvređao pokojnu Bjelicu

Oglasio se i Lav Pajkić!

Objavljeno: 11:48h

Smrt Isidore Bjelice, jedne od naših najpoznatijih spisateljica, uzburkala je javne krugove društva budući da su njen lik, rad i delo jedni smatrali vanserijskim, produhovljenim, dragocenim i važnim za današnje društvo, dok nekolicina javnih ličnosti osuđuje to što je književnica dobila počasno mesto u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Posle Ivana Ivanovića, koji je sramno kritikovao odluku da Isidora bude sahranjena u Aleji, oglasio se reditelj Srđan Dragojević putem Tvitera, koji je na konto starih neraščišćenih računa sa Isidorom ismejao njenu večnu kuću, nazivajući je "Pop-aleja".

foto: Dragan Kadić

- Da ne bi bilo okapanja i žustrih diskusija, političkih i drugih animoziteta i teških reči, verujem da je kvalitetno i kompromisno rešenje otvoriti "Pop-aleju" na nekom od grobalja, aleju poznatih, pod pokroviteljstvom Glorija-Story-Hello. I lepo i korisno i civilizovano - napisao je naš proslavljeni filmski režiser, koji je inače bio student na klasi kod supruga preminule Isidore Nebojše Pajkića.

Skrhan bolom i tugom koje oseća zbog gubitka majke, koja je tekstovima i uvek pozitivnom energijom zadužila mnoge, Lav Pajkić nije želeo da komentariše reči Srđana Dragojevića, ali je bio kratak i jasan.

- Nemam komentar. Moja porodica i ja nemamo komentar na takve stvari - rekao je mladi Pajkić za Alo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.