OTKRIVENI SVI GLUMCI SERIJE POSVEĆENE UBISTVU POKOJNE JELENE MARJANOVIĆ!? Čik da čujete koga glumi Nataša Ninković
Foto: Nebojša Mandić

sve najbolji glumci

OTKRIVENI SVI GLUMCI SERIJE POSVEĆENE UBISTVU POKOJNE JELENE MARJANOVIĆ!? Čik da čujete koga glumi Nataša Ninković

Misteriozno ubistvo pevačice Jelene Krsmanović Marjanović inspirisalo je reditelja Predraga Gagu Antonijevića da otpočne snimanje nove serije "Pevačica", a njen deo će biti mnoge zvezde.

Objavljeno: 23:27h

Svekrvu ubijene pevačice tumačiće upravo Nataša Ninković, navodi Informer. Pored toga spekuliše se i o ostalim glumcima koji će se pojaviti, a mlada zvezda koja je povrdila učešće je Milica Pavlović.

foto: Facebook

Milica je pre nekoliko dana otkrila da je veoma uzbuđena zbog snimanja.

- Iskreno, sada kada je informacija o seriji “Pevačica” postala javna osećam veliku euforiju i uzbuđenje, ali i postajem svesna šta se zapravo dešava i kakvu odgovornost imam u narednom periodu. Naravno, istinski sam polaskana i počastvovana što je zaista neverovatna ekipa koja stoji iza realizacije ove serije, na čelu sa vanserijskim Gagom Antonijevićem, u meni videla takav glumački potencijal i dodelila mi veoma zahtevnu i ozbiljnu ulogu. Njihovo poverenje i vera u mene je moj najveći motiv da dam 1.000 odsto sebe kada je ovaj projekat u pitanju. Moji fanovi i generalno publika već odlično znaju kada sam ja u pitanju da ako sam se nečeg prihvatila, onda sam rešena da idem do kraja - rekla je Pavlovićeva.

Serija će se, kako je najavljeno, snimati od 12. avgusta do 12. novembra.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.