SEĆATE LI JE NAJZGODNIJE PEVAČICE I PLESAČICE NAŠIH PROSTORA? Danas je pokazala CELULIT i mnogo SALA SA STOMAKA
Foto: printscreen

pogađajte o kome je reč

SEĆATE LI JE NAJZGODNIJE PEVAČICE I PLESAČICE NAŠIH PROSTORA? Danas je pokazala CELULIT i mnogo SALA SA STOMAKA

Hrvatska pevačica i plesačica Lana Jurčević (35), koja je u muzičkom svetu poznatija kao La Lana, je na društvenoj mreži Instagram objavila video snimak u kom je pokazala da ima salo na stomaku i celulit na butinama, u cilju toga da ženama pošalje poruku podrške.

Objavljeno:

Uvideo snimku je poručila da žene ne treba da se stide svojih nesavršenosti i da samo treba dobro da se osjećaju s njima. Ona je zatim objavila fotografiju u kupaćem kostimu na kojoj je pokazala da i ona ima celulit na butinama.

Započela je video snimak rečima:

– Znam da nije neka bitna tema, ali uprasila sam se i imam gomilu celulita. Celi život sam se bavila sportom i bila fit, sve je bilo na svom mestu, nije trebao ni fotošop. U svetu gde su savršenosti bile neophodne za uspeh, verujem da su nesavršenosti danas upravo ono što nas čini stvarnima i bliskim vama koji čitate - počela je Lana, a pogledajte šta je još dodala:

Repost: @la_piel REALNOST. Cijeli zivot sam se bavila sportom i bila fit, sve je bilo na svom mjestu, nije trebao ni photoshop. U svijetu gdje su savrsenosti bile neophodne za uspjeh, vjerujem da su nesavrsenosti danas, upravo ono sto nas cini stvarnima i bliskim vama koji citate. Svoj fizicki izgled sam stavila na sporedno mjesto, priroritete dala nekim drugim stvarima... Vise sam se posvetila poslu, stvaranju i kreativnosti, nego ‘peglanju’ nedostataka. Neke od nas cijeli zivot pate da dosegnu slike sa instagrama, iz casopisa... a neke su vec dio tog svijeta (evo me :)) i ako slucajno nisi takav kakav se ocekuje da budes: ‘savrsen’ opet nije dobro. Mozda je cak i gore, jer je uvijek tisucu ociju uprto u tebe. Iako su me sto puta poskrivecki snimali i fotkali na plazi, (btw nikad mi to nije bilo ugodno, ali vise zbog ne imanja privatnosti), ali ove godine (u dan i pol mog ljetovanja), bilo mi je neugodno. Jer ajme, kakva cu ispasti na tim slikama... Nemam kontrolu nad tim, snimali su me iz bazena, pa sa lezaljki, imali moje snimke u svojim telefonima, i tko zna gdje je to zavrsilo... Onda mi je pukao film i odlucila sam snimiti ovaj video. Jer znam da vas je stotine i stotine tisuca koje imaju taj ‘problem’. Ne osjecamo se dovoljno dobro u svojoj kozi. Sram nas je ponekad. A nekad i cesto. Mozda smo realne u procjeni, mozda nismo, ali hej, ipak je to moja koza. Jedina koju imam. Bar je glatka ako nista drugo ? Zelim li to mijenjati? Zelim. Ali ne da udovoljim ikome, osim SEBI. Zelim se posvetiti vise svom zdravlju, organizmu, vjezbati... a to samo po sebi donosi rezultate. U estetskom smislu. Do tada - ajmo se prihvatiti kakve jesmo i jednostavno si nekad dati oduska i ne osjecati griznju savjesti. Treba ponekad i sebi oprostiti ?? Podijeli i ti svoju pricu ako zelis... ❤️ Bilo u komentar ili jednostavno objavi ‘pravu sliku’ sebe i stavi #StvarnaJA Ovo su vremena u kojima se trebamo podrzavati, pogotovo jedna drugu. ??‍?‍?? Ja sam za to da se borimo za ovakve teme, ali ne mogu sama... treba mi vasa pomoc. ???? #StvarnaJA

Објава коју дели La Lana (@lalana) дана

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.