Za njih su Farma i Parovi kulturni program: Ovo su najodvratniji rijalitiji na svetu! (18+) (FOTO) (VIDEO)
Foto: Public

ovo još niste videli

Za njih su Farma i Parovi kulturni program: Ovo su najodvratniji rijalitiji na svetu! (18+) (FOTO) (VIDEO)

Najskandalozniji srpski rijaliti Parovi do sada se nekoliko puta našao u svetskim medijima, ali kao da niko nije previše obratio pažnju na užase koji se emituju u ostalim zemljama.
Objavljeno:

Parovi se opisuju kao šou koji je opčinio celu Srbiju, koja svakodnevno i do 18 sati dnevno gleda dogodovštine propalih zvezda koje bi da povrate stari sjaj, prostitutke željne slave, osuđivane kriminalce, dilere droge i ratne zločince, među kojima izdvajaju i Vojislava Šešelja.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jeste, zaista smo videli svašta - bilo je bluda i razvrata, svakodnevnih opijanja i bančenja, nije se znalo "ko koga", a spekuliše se i da su neki od učesnika konstantno bili na teškim opijatima.

foto: Public

Ipak, ne zavaravajte se, nema ovoga samo kod nas. Postoji mnogo ovakvih rijalitija, pa još i gorih.

Dečak upoznaje dečaka

Ovaj šou je, blago rečeno, krajnje okrutan. Gej muškarac treba da odabere za sebe pravog partnera među muškarcima koji su i strejt orjentisani.

Ukoliko bi gej muškarac koji bira sebi partnera, izabrao gej muškarca dobio bi nagradu i put na Novi Zeland.

Ukoliko bi odabrao strejt osobu, taj drugi bi dobio nagradu, dok bi ovaj koji je birao ostao praznih šaka.

Udaja u Americi

Kao što sam naslov sugeriše, takmičari se spajaju u parove (gledaoci glasaju ko će sa kim) i onda prolaze kroz uobičajenu priču za mladence (zajednički život, upoznavanje sa roditeljima).

Na kraju treba da izgovore ono sudbonosno “da” ili pak “ne”. Niko od parova se zapravo ne venčava. Zvuči vam poznato? Da, da to je Gastozova i Zoricina priča...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.