SAŠA KOVAČEVIĆ POKAZAO ZAŠTO GA DEVOJKA TOLIKO ŽELI! Ovo radi kada su sami! (FOTO)
Saša Kovačević, Foto: Printscreen Instagram

ROMANTIK BEZ PREMCA

SAŠA KOVAČEVIĆ POKAZAO ZAŠTO GA DEVOJKA TOLIKO ŽELI! Ovo radi kada su sami! (FOTO)

Od kako su se prvi put pojavili zajedno u javnosti, ovaj par ne skriva svoje emocije

Objavljeno:

Iako bi mnoge dame jedva dočekale da bude obelodanjeno da su baš one ukrale srce zavodniku kakav je Saša Kovačević, lepa Zorana Tasovac je drugačija. Popularni pevač i bivša misica su u početku svoju vezu skrivali od javnosti zbog toga što ona nije želela da se eksponira u medijima.

- Ona je jedna skromna i normalna devojka, koja nije u nekim današnjim modernim trendovima, nju to ništa ne zanima. Meni je na neki način i to prijalo, što je ne zanima taj neki javni svet. Ne pati od toga da bude u novinama, da bude viđena. Ona se krila prvih sedam, osam meseci. Nisu ljudi ni znali da smo zajedno. Pojavili smo se prvi put na otvaranju mog restorana - izjavio je pevač svojevremeno u jednoj emisiji.

You are so beautiful to me, can’t you see...!? ❤️

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on

Od kako su se prvi put pojavili zajedno u javnosti, ovaj par ne skriva svoje emocije. Popularni pevač ne štedi komplimente na račun svoje izabranice. Često ističe sve njene kvalitete, ali i da je pokraj nje poželeo i da se ostvari u ulozi oca. Da je zaista spreman za ovu ulogu pokazuje i odnos koji ima sa Zoraninom kćerkom Iskrom.

Saša ljubav svojoj Zorani pokazuje na svakom mestu i u svakoj prilici, pa je to učinio i onako kako najbolje ume - pesmom. Naime, Saša joj je zapevao legenadrni hit „You are so beautiful for me“, a romantični trenutak podelio je i sa pratiocima na svom Instagram profilu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.