KAD KRIZA NA ESTRADI ZAVLADA I RAD U HOTELU JE DOBAR! Kija Kockar traži novi posao!
Kristina Kija Kockar, Foto: Printscreen Instagram

BESPARICA UDARILA NA ESTRADU

KAD KRIZA NA ESTRADI ZAVLADA I RAD U HOTELU JE DOBAR! Kija Kockar traži novi posao!

Pevači mnogo više zarađuju od prosečne plate, znam po mojoj majci koja radi kao konobarica, ali je pitanje ko je šta uštedeo i u šta je uložio

Objavljeno:

Kija Kockar već mesecima zbog pandemije korona virusa nema nastupe, a za to vreme posvetila se snimanju novih pesama.

Na estradi se sve više govori o tome da li su pevači u finansijskoj krizi budući da su sprečeni da rade, a Kija je jutros, gostujući u jutarnjem programu na TV "Pink", navela da ne bi imala problem da radi bilo koji pošten posao kako bi zaradila novac.

- Nastupi koliko vidimo, nikada, najavljuju novi talas virusa na jesen. Kažu da će na proleće biti sve kako treba. Ne opterećujem se, izbacujem sada pesme da ljudi slušaju kraj bazena. Pevači mnogo više zarađuju od prosečne plate, znam po mojoj majci koja radi kao konobarica, ali je pitanje ko je šta uštedeo i u šta je uložio. Ne mogu nikome da sudim, ako je nekom teško sa estrade, ne mogu da se sladim time. Niko ovo nije očekivao, ja sam imala sreću da u tom trenutku nisam ništa veliko kupovala. Majka će mi pomoći, šalim se, meni ne bi bio problem da kopam taj krompir, ali ja sam radna devojka, imam i diplomu, pa makar će me neki hotel primiti na recepciju - navela je u "Novom jutru" Kija, koja ima diplomu iz oblasti turizma i hotelijerstva.

foto: Printscreen Instagram

Ona je nedavno objavila dva nova dueta, sa Đanijem i reperom Nenadom Aleksićem Ša, a sutra će publici predstaviti još jednu numeru.

Đani je prezadovoljan je, on i Slađa sada uživaju na odmoru, uskoro ću i ja. Idem na odmor na neodređeno, idem kod komšija. Ja sam radila celu ideju za spot, crno-belo smo radili, sa mnom su misice. Drago mi je da smo preneli tu veselu melodiju. Nisam još doživela da je pesma ovoliko puštana na radiju kao ova. Ja sam purpurno biće, šalim se, trudim se da idem iz žanra u žanr. Sutra mi izlazi nova pesma "Bejbi". To je letnje pesma, čil, uz koju ćemo se opuštati kod bazena. Sa Ša sam prvo snimila pesmu, ali smo čekali pogodno vreme za snimanje spota. Potpuno je drugačija, ja tu repujem, odlične su reakcije. Iako sam osoba koja najviše sluša stranu i rep muziku, sada najviše slušam "Lako ti je biti veran kad te niko ne gleda". Gledala sam juče svoju pesmu "Ne vraćam se na staro" i bilo mi je žao što nisam dala sve od sebe, jer sam bila stegnuta. Kopiram i ja, i mene kopiraju. Trudim se da nađem inspiraciju u drugim ljudima, a još sam svoja, nisu me optužili još da sam nekog iskopirala - rekla je Kija u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.