PRIJA NIJE JEDINA BILA UZ MILICU DABOVIĆ! Kada nije imala dinara, ONA joj dosta pomogla - SVI JE ZNATE!
Foto: Printscreen Youtube

otkrivamo

PRIJA NIJE JEDINA BILA UZ MILICU DABOVIĆ! Kada nije imala dinara, ONA joj dosta pomogla - SVI JE ZNATE!

Milica Dabović otkriva kako je do toga došlo.

Objavljeno:

Nakon Aleksandre Prijović, koja je pomogla nekadašnjoj košarkašici Milici Dabović i kupila deo garderobe od nje, isto je uradila i manekenka Sofija Milošević.

Kada je otkriveno da Milica Dabović prodaje garderobu na društvenoj mreži Instagram, pojedinci su imali razne negativne komentare, ali im je nekadašnja košarkašica zapušila usta rekavši da bi za egzistenciju svog sina sve uradila. Ipak, nije očekivala da će se nakon toga javiti određene osobe koje će joj pomoći, a jedna od njih bila je Aleksandra Prijović, koju je Milica nazvala svojom dobrom vilom. Da ima još ljudi na javnoj sceni spremnih da pomognu, pokazalo se i sada, jer se košarkašici javila manekenka Sofija Milošević u želji da kupi garderobu od nje.

foto: printscreen

Milica Dabović otkriva za „Blic” kako je do toga došlo.

- Sofija me je zaista oduševila. Javilo mi se puno majki koje su samohrane i zamolile su me ako mogu i njima da pomognem, pa da uzmem procenat. Kao što meni druge žene pomažu, htela sam i ja njima i uključila sam ih - započela je Dabovićeva priču.

- Nakon toga Sofija me je onako spontano pitala šta to prodajem i može li ona da kupi. Ja sam joj rekla da tu nema ništa za nju i da ona nije na to navikla, a ona mi je rekla da joj pošaljem šta imam. Zatim je javila šta da joj dam. Pitala sam je da li se šali sa mnom, ona je rekla ne. Odgovorila sam joj da ću umreti od sreće.

Milica ne može da sakrije oduševljenje zbog svih onih koji su se javili da joj pomognu.

- Oduševila me je potpuno posle Aleksandre. Eto, vidiš ko ti se javi i ko ti pomogne u životu. Jednostavno me je ostavila bez reči i bez teksta - dodala je nekadašnja košarkašica.

foto: Prinstcreen/Instagram

Podsetimo, Milica je nekoliko puta isticala da je nije sramota da radi bilo šta kako bi svom detetu obezbedila bezbrižno detinjstvo.

- Spremna si na sve zarad svog deteta. Nije uopšte bila stvar u tome da meni treba novac da ja prehranim dete. Meni ovaj novac dobro dođe da ne trošim svoj novac od košarke zarađen. Večito sam poklanjala i onda kada sam videla čime se blogerke bave i da stvarno i neke bogate žene fudbalera prodaju svoju odeću na raznoraznim instagram profilima, rekla sam zašto i ja to ne bih uradila - rekla je Milica Dabović, pa dodala da je prodaja putem interneta i te kako zabavlja.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.