NAKON ŠTO IH JE OPTUŽILA DA SU PROSTITUTKE BESNE ZADRUGARKE UZVRAĆAJU UDARAC! Sve ovo su rekle pevačici!
Foto: Damir Dervišagić

drama

NAKON ŠTO IH JE OPTUŽILA DA SU PROSTITUTKE BESNE ZADRUGARKE UZVRAĆAJU UDARAC! Sve ovo su rekle pevačici!

Rado istaknem svoje stavove o raznim temama na Tviteru kaže pevačica

Objavljeno:

Andreana Čekić javno je prozvala učesnice rijalitija, nakon čega su se one oglasile i odlučile da odgovore pevačici.

Andreana je, naime, na Tviteru napisala da rijaliti učesnice ne treba da snimaju pesme i tom prilikom ih nazvala "elitnim prostitutkama", a potom imenom i prezimenom navela Anu Korać, za koju je čula da će se oprobati kao pevačica.

- Smatram da sam dovoljno rekla i ne bih dodatno da reklamiram te devojke. Velika je žalost što uopšte imaju prostora u medijima. Rado istaknem svoje stavove o raznim temama na Tviteru i iza svakog svog stava stojim. Naravno, nije mi strano ni da se našalim na svoj račun - rekla je sada ovim povodom Andreana za "Alo".

foto: Printscreen

Nakon toga, ogasila se Iva Grgurić, pobednica "Zadruge 3", koja ovo smatra direktnom prozivkom.

- Uz dužno poštovanje gospođe Andreane Čekić, zaista ne bih znala šta da prokomentarišem na ove njene izjave. Ovo sam protumačila kao potencijalnu direktnu prozivku, a ne nameravam da se bavim ni muzikom ni pevanjem i, na kraju, nisam prostitutka - rekla je Iva za pomenuti list.

foto: printscreen

Tara Simov nedavno je najavila da će kroz nekoliko meseci objaviti album, ali kaže da je prozivke Čekićeve nisu pogodile.

- Ne pronalazim se u prozivkama Andreane Čekić jer nisam elitna prostitutka. Dete od 20 godina i prostitucija ne idu zajedno - tvrdi Tara.

foto: Printscreen

Dragana Mitar, nekadašnja zadrugarka ali i modelsica, reagovala je burnije.

- Ako elitne prostitutke uspeju da poremete uspeh tako velikim zvezdama, onda te prostitutke imaju ogroman uspeh na muzičkoj sceni, čim pevačice moraju da ih komentarišu. Bolje bi pevačicama bilo da se pozabave svojim pesmama i budu originalnije kako ne bi dolazile u situaciju da komentarišu druge. Nekome je možda potreban rijaliti, a nekome audicije za početak karijere - rekla je Dragana, aludirajući na to da se Andreana takmičila u "Zvezdama Granda".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.