SARA GA JE UPOZORILA! Filip za Espreso otkriva da li se sestra obradovala novoj snajki!
Foto: Emilija Jovanović

istina na videlo

SARA GA JE UPOZORILA! Filip za Espreso otkriva da li se sestra obradovala novoj snajki!

Nas je zanimalo kako je na ovu romansu reagovala Filipova poznata sestra, popularna pevačica Sara Reljić

Objavljeno:

Tatu majstor i bivši zadrugar Filip Reljić je od skora u vezi sa Mašom Matijević, sestrom Mateje Matijevića. Već smo imali prilike da čujemo da je Mateja dao blagoslov za Reljinu vezu sa Mašom.

- Ja, kada sam bio u “Zadruzi” i kada sam upućivao sestru da ide na časove, pošto moja sestra takođe želi da se bavi tetoviranjem kao i Filip, ja sam je upućivao da ide na časove kod njega, što si i obistinilo… Tako da sam ja u jednom momentu tamo pomislio da to može da se desi, da oni provode vreme zajedno i da dođe do nečega, i iskreno da ti kažem, mnogo mi je drago što se to desilo. Ja sam svestan kakav je Filip momak. On je pre svega moj drugar, znam da imam poverenja u njega, znam iz kakve je porodice, tako da dobili su moj blagloslov – rekao je Mateja pre nekoliko dana u emisiji "Ekskluzivno" na "Pinku".

foto: Printscreen

Svima je već poznat Matejin stav, a nas je zanimalo kako je na ovu romansu reagovala Filipova poznata sestra, popularna pevačica Sara Reljić.

– Sara je bila malo opreznija jer tada kada smo Maša i ja počeli vezu, Maša još nije imala 18 godina, tačnije još nije bila punoletna. I to je u našoj vezi za Saru bio najveći problem. Zbog toga što je Maša mlada devojka, sestra je mene samo molila da vodim računa i da mi ne padne na pamet da na bilo koji način povredim Mašu i njena osećanja i da ozbiljno shvatim ovu vezu. Zapravo, Sara je više strahovala za nju, nego za mene i upozorila me je da će se ozbiljno naljutiti na mene ako Mašu povredim - otkrio je Filip za Espreso.co.rs.

– Inače, Sara o Maši ima jako lepo mišljenje. Rekla je odmah da je devojka preslatka, da je jako kulturna, lepo vaspitana i da se raduje što je jedna tako divna devojka sa mnom - dodao je Relja.

foto: Printscreen

Da podsetimo, proteklog vikenda, Matejina sestra je proslavila 18. rođendan, odnosno punoletstvo. Na privatnom veselju, Maša je rođendan proslavila zajedno sa nekoliko svojih drugarica, kao i sa svojim dečkom i sa svojim bratom.

(Espreso.co.rs / Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.