NAKON ŠTO JE MIRKO POTVRDIO DA JE BOGDANINA SESTRA TRUDNA, OGLASILA SE GOCA! Jeste to lepa i radosna vest, ali...
Foto: printscreen

goca božinovka pokazala kako se oseća

NAKON ŠTO JE MIRKO POTVRDIO DA JE BOGDANINA SESTRA TRUDNA, OGLASILA SE GOCA! Jeste to lepa i radosna vest, ali...

Mirko Šijan zbunio je mnoge kada je u lajvu na instagramu potvrdio da je njegova devojka, Bojana Rodić, u drugom stanju, budući da nije bilo sasvim jasno da li se samo šali. Ipak, njegova majka, pevačica Goca Božinovska otkriva da to nije istina.

Objavljeno:

- Ma kakva trudnoća, nije to tačno. Deca se prosto vole, ali još je rano za tako nešto, uživaju u ljubavi i provode se. Evo baš su juče pravili žurku i Bojana se kupala u bazenu najnormalnije. Jeste to lepa i radosna vest, ali oni još i ne rade po tom pitanju - kaže Goca.

foto: printscreen

- Ma samo uživaju, evo sada će krajem avgusta da odu negde na odmor malo. Provode se i uživaju u mladosti, malo su tu kod nas u Surčinu, prave žurke kod bazena, pa malo odu u Titel - priča pevačica.

Božinovska je otkrila i da je upoznala svoju potencijalnu priju, Danijelu Rodić, koja je kod njih u Surčinu bila nekoliko puta.

- Ma upoznala sam Bojaninu majku, to je toliko slatka i dobra žena da je nemam reči. Ona toliko voli mog Mirka, čak mu je evo juče kada je dolazila kod nas donela da jede ono što on najviše voli. Njih dvoje se toliko vole da ja to nisam videla - kaže srećna Goca.

foto: Marina Lopičić

Pevačica dodaje i da se sa Bojanom odlično slaže i da se njih dve mnogo vole, kao i da potencijalna snajka ne beži od obaveza te joj često pomaže oko sređivanja kuće.

- Nas dve se toliko volimo, mi tako sedimo pijemo kafu i ona mi samo kaže: "Goco, evo ja ću da sredim naš gornji sprat, a vi sredite donji". Toliko je vredna i dobra devojka, ma oduševljena sam. Da sam birala, možda ne bih izabrala bolju devojku za mog sina - zaključuje pevačica.

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.