VELJKO NAPRAVIO ŽURKU OD 14 SATI U TITELU! Vrteo OVCU NA RAŽNJU, dok je Bogdana ČUVALA BEBU! Imao je VELIKI POVOD!
Foto: Printscreen/youtube Pink

VESELJE

VELJKO NAPRAVIO ŽURKU OD 14 SATI U TITELU! Vrteo OVCU NA RAŽNJU, dok je Bogdana ČUVALA BEBU! Imao je VELIKI POVOD!

Novopečena mama je morala da brine o sinu jedincu

Objavljeno:

Veljko Ražnatović napravio je žurku u Titelu! Cecin sin je u dvorištu kuće, koju je njegova supruga Bogdana donela u miraz, ispekao ovcu na ražnju, a potom je pozvao drugare boksere i sa njima se veselio do duboko u noć. Za to vreme njegova supruga Bogdana nije izlazila iz kuće jer je čuvala njihovog sina Željka.

- Veljko je tri nedelje bio u karantinu na Avali, gde se spremao za mečeve, pa se baš uželeo provoda. Nije hteo da ide u kafić, već je pozvao drugare u Titel - kaže naš izvor i nastavlja:

- Ujutru je počeo da peče ovcu na ražnju, a kad su uveče stigli njegovi prijatelji, počela je žurka! Celu noć su pevali, smejali se, igrali odbojku u bazenu... Komšije se nisu bunile jer im je javio da će biti malo glasniji te večeri.

Veljkova supruga Bogdana je sve vreme bila u kući.

foto: Espreso

- Bogdana nije želela da im smeta, a i morala je brine o sinu Željku. Veljko joj nije dozvolio da mu pomaže za žurku, sve je sam organizovao - priča izvor.

Mladi bokser je tokom cele večeri za Instagram snimao provod sa društvom, a u jednom momentu je i objasnio zašto je organizovao slavlje.

- Preležao sam koronu, sada mogu da okupljam prijatelje i da se veselim! - rekao je Veljko.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.