RAŽNATOVIĆI POKREĆU NOVI BIZNIS! Veljko i Bogdana će i Titelu uzgajati SVINJE
Foto: Nemanja Nikolić

TU SU PARE?

RAŽNATOVIĆI POKREĆU NOVI BIZNIS! Veljko i Bogdana će i Titelu uzgajati SVINJE

Pored boksa, Veljko Ražnatović oprobaće se i u poljoprivredi. Naslednik Cece Ražnatović pokreće svoj biznis - uzgoj svinja na imanju u Titelu, odakle je njegova supruga Bogdana Ražnatović, koja će imati značajnu ulogu u ovom poslu.

Objavljeno:

Iako je uspešan u sportu, Ražnatović ne želi da mu to bude jedino zanimanje. Pritom je i sam svestan situacije u celom svetu, a posebno toga da je sport gotovo stao zbog pandemije koronavirusa i da je sve neizvesno. Osim toga, iako su oboje iz dobrostojećih porodica, ni Veljko ni Bogdana ne žele da zavise od roditelja i da troše njihov novac, već da budu na svome. Zato je uzeo stvar u svoje ruke i nakon konsultacija sa najbližima odlučio da otpočne privatni biznis.

Kako saznajemo od našeg sagovornika koji je blizak Ražnatovićima, Veljko je veoma ozbiljan u svojoj nameri i već je počeo sa istraživanjem, čitanjem stručne literature o uzgoju životinja, razgledanjem opreme koja je potrebna, konsultacijama sa stručnjacima, a u bliskoj budućnosti počeće i sa radom na porodičnoj farmi. Svestan je da mora da investira dosta u novca u opremu, ali ono što mu je olakšavajuća okolnost jeste što ima odlično mesto za to. Veljko je uvideo potencijal velelepnog imanja u Titelu, koje je od Bogdaninih roditelja dobio u miraz, i odlučio je da ga iskoristi na pravi način.

foto: Espreso

Ražnatović će, kaže naš sagovornik, najverovatnije početi sa onim najlakšim poslom - uzgojem tovnih prasića, koje se preporučuje početnicima. Ukoliko mu dobro krene, u međuvremenu bi mogao da nastavi i sa uzgojem prasadi, ali i krmača, i tada bi napravio pravu specijalizovanu farmu za mnogo šire tržište. Osim što ima u planu da se bavi prodajom svežeg mesa, vredni Ražnatović će da proizvodi i delikates - pečenicu, pršutu, ali i slaninu i kobasice, i imaće svoju pušnicu u kojoj će da suši meso. U Titelu je odličan kvalitet vazduha, što pogoduje za stoku, posebno za svinje, kojima je bitan kiseonik, jer ga mnogo troše, ali i zagađuju.

foto: Printscreen

Kao što smo spomenuli, Bogdana će Veljku biti od pomoći za ovaj biznis, jer je i svojim roditeljima, koji se bave uzgojem pilića, pomagala najpre na pijaci, a kada je završila finansije na Visokoj poslovnoj školi, radila je papirologiju. Ona će moći da vodi knjige i da bude upućena u biznis, što je Ražnatoviću veoma važno jer će na toj poziciji imati čoveka, tačnije ženu od poverenja.

Kontaktirali smo sa Cecom kako bismo dobili komentar na planove svog naslednika, ali ona nije odgovarala na naše poruke.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.